3 εύκολα χτενίσματα για τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο!

15:01 2/11/2019 - Πηγή: iPop

Όλοι έχουμε αυτά τα πρωινά. Τα πρωινά που ξυπνάμε λίγο αργά και τρέχουμε να προλάβουμε να φτάσουμε στη δουλειά, να πάρουμε καφέ και να κρατήσουμε σημειώσεις για τα πρώτα meetings. Γι’ αυτές τις μέρες, όμως, εμείς βρήκαμε 3 εύκολα χτενίσματα που δεν θα σου πάρουν πάνω από 5 λεπτά!

Γιατί όταν τρέχεις να βγεις απ’ την πόρτα του σπιτιού σου, το τελευταίο πράγμα που έχεις χρόνο να κάνεις είναι τις τέλειες μπούκλες που κρατάνε όλη μέρα ή τα ίσια μαλλιά που θα χρειαστείς τουλάχιστον μισή ώρα εάν δεν είναι

το φυσικό σου.

3 εύκολα χτενίσματα για όταν είσαι βιαστικήSleek αλογοουρά

Αυτή η αλογοουρά είναι η ιδανική επιλογή για τη δεύτερη ή τρίτη μέρα μετά το λούσιμο των μαλλιών κι αυτό γιατί θα μπορείς να στεριώσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις φύτρες που πετάνε από εδώ και από εκεί. Για να πετύχεις αυτό το look, με ένα hairspray και μια χτένα -ή οδοντόβουρτσα- χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και στη συνέχεια πιάσε μια χαμηλή αλογοουρά. Μπορείς να προσθέσεις κι ένα scrunchie για ένα πιο παιχνιδιάρικο τόνο στην εμφάνισή σου.

Unsplash/Kristoffer JensenMessy Topknot

Το go-to hairstyle για όλες όσες βιάζονται πάντα τα πρωινά τους. Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να το πετύχεις, αλλά όσο πιο ατημέλητο είναι το topknot τόσο το καλύτερο. Μπορείς να γυρίσεις τα μαλλιά σου κάτω και να τα πιάσεις στη συνέχεια πάνω με ένα απλό λαστιχάκι ή ένα scrunchie. Παράλληλα, για όσες έχουν μακριά μαλλιά, μπορούν να δοκιμάσουν να αφήσουν τα μαλλιά τους κάτω και να τα πιάσουν στη μέση σε ένα messy topknot στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους.

Unsplash/Owen Beard

Unsplash/Sergio Rodriguez – Portugues del OlmoΠρόσθεσε ένα headband

Αφήσαμε ένα τελευταίο χτένισμα, αυτή τη φορά για τις μέρες εκείνες που δεν έχεις καθόλου χρόνο και διάθεση για να ετοιμαστείς για μια βραδινή έξοδο. Τα μαλλιά σου έχουν δει και καλύτερες ημέρες και εσύ δεν σκοπεύεις να αφιερώσεις σε αυτά πάνω από 5 λεπτά. Τι κάνεις; Χρησιμοποιείς ένα dry shampoo, χτενίζεις τα μαλλιά σου και τα πιάνεις σε μια χαμηλή αλογοουρά ή ένα low bun. Στη συνέχεια, προσθέτεις ένα headband, το οποίο αμέσως θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και θα αναδείξει με τον πιο κομψό τρόπο την εμφάνισή σου.

ZaraΔιάβασε ακόμη:

4 κομψοί τρόποι να φορέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου!

Photo: Unsplash/We Are Glo

Το άρθρο 3 εύκολα χτενίσματα για τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα