Έκανες ένα λάθος στο Insta Story σου; Δες τι μπορείς να κάνεις!

10:41 2/11/2019 - Πηγή: iPop

Τα stories στο Instagram διαρκώς εξελίσσονται, προστίθενται νέα χαρακτηριστικά, φεύγουν άλλα και κάπως έτσι έχει γίνει το αγαπημένο μέσο όλων. Η επεξεργασία στα Insta Stories δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, αλλά ένα νέο χαρακτηριστικό θα μας φανεί πολύ χρήσιμο.

Με τους χρήστες να χρησιμοποιούν τα Stories ολοένα και πιο πολύ, το νέο χαρακτηριστικό θα μπορούσε να είναι μια χρήσιμη επιλογή. Η επεξεργασία στα Insta Stories προς το παρόν είναι αδύνατη αλλά ποιο

είναι το νέο χαρακτηριστικό που μπορεί να σε βοηθήσει;

Για ακόμη μια φορά η Jane Manchun Wong μας δίνει τα φώτα της και μας ενημερώνει για όσα ετοιμάζει το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το Instagram τεστάρει μια νέα επιλογή, στην οποία θα δίνεται η δυνατότητα σε ένα χρήστη θα διαγράφει ένα Story τόσο από το Instagram όσο και από το Facebook ταυτόχρονα, με μια κίνηση, με το πάτημα ενός κουμπιού,

To να ανεβάσεις το ίδιο Story σε Instagram και Facebook σου γλιτώνει χρόνο, κόπο και πολλοί το επιλέγουν. Το cross-posting είναι στη μόδα αφού οι δύο πλατφόρμες το επιτρέπουν κι εμείς αναρωτιόμαστε μερικές φορές για πόσο ακόμη θα ζήσει το Facebook, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Το Facebook φροντίζει για την υγεία σου ανάλογα το φύλο και την ηλικία σου!

Το να διαγράψεις περιεχόμενο και από τις δύο πλατφόρμες ήταν λιγάκι προβληματικό και χρονοβόρο. Με τη νέα, απλή επιλογή,όμως, θα μπορείς να διαχειρίζεσαι καλύτερα το περιεχόμενό σου.

Για παράδειγμα, ας πούμε πως έκανες ένα λάθος στα Stories σου, τότε θα μπορείς να επιλέγεις το «Διαγραφή από παντού» και να διαγράφεται το Story από Instagram, Facebook και WhatsApp. Από την άλλη, θέλεις να μην υπάρχει στο Instagram γιατί υπάρχει και ένας φίλος σου που δεν θέλεις να το δει, και το είχες ξεχάσει ότι θα το δει, και, και, και…

Η λύση είναι απλή! Μπορείς να πατήσεις διαγραφή του Story μόνο από το Instagram και να παραμείνει κανονικά στις άλλες πλατφόρμες.

Και μπορεί με αυτό το χαρακτηριστικό ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ να θέλει να αναβαθμίσει λιγάκι τα Stories στο Facebook, καθώς δεν τα χρησιμοποιούν ακόμη τόσοι όσοι θα ήθελε, αλλά ίσως τελικά μας ωφελήσει κι εμάς.

Φυσικά, αγαπητέ Μαρκ θα πρέπει να σκεφτείς να μπορούμε να κάνουμε επεξεργασία σε ένα Story γιατί άνθρωποι είμαστε… λάθη κάνουμε!

Διαβάστε επίσης:

Το απόλυτο trick για να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό σου

Photo: unsplash

Το άρθρο Έκανες ένα λάθος στο Insta Story σου; Δες τι μπορείς να κάνεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα