13 Πραγματικά ενοχλητικά πράγματα στις γιορτές που κανείς δεν παραδέχεται-φωναχτά!

20:41 12/12/2022 - Πηγή: iPop

Σε συνέχεια της υπέροχης λίστας που ξεκινήσαμε φέτος με τα ενοχλητικά πράγματα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ενοχλητικά πράγματα τις γιορτές. Αν και φέτος την είδα αλλιώς και αισθάνομαι μια σχετική χαρά, αυτές τις μέρες σε σχέση με τα τελευταία χρόνια πάντα υπάρχουν πράγματα που σε εκνευρίζουν αυτές τις Άγιες μέρες και θα στα πω όλα!

13 ενοχλητικά πράγματα τις γιορτέςΗ κίνηση στους δρόμους με το που μπει η 1η μέρα του Δεκεμβρίου είναι κάτι
εξωπραγματικό. Όταν κάνεις 40 λεπτά για μια απόσταση 5 χιλιομέτρων, σημαίνει ότι καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου. Αυτές τις μέρες ο νους μου είναι στους επαγγελματίες οδηγούς που είναι υποχρεωμένοι να μένουν κολλημένοι στην κίνηση.Τα μαγαζιά είναι πάντα γεμάτα. Σε όποιο μαγαζί και να πας, από φαγητό μέχρι εμπορικό να αγοράσεις οτιδήποτε. Η λύση είναι μία, αγόρασε ό,τι χρειάζεσαι την πρώτη άντε και τη δεύτερη βδομάδα και μην αφήσεις τίποτα για τις γιορτές, καλό θα κάνεις στην ψυχική σου υγεία.Τα γιορτινά τραπέζια, ειδικά σε αυτά που δεν θέλεις να πας, αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.Η λάντζα μετά το γιορτινό τραπέζι στο σπίτι σου.Οι κακοί τρόποι και οι αδιάκριτες ερωτήσεις στα τραπέζια. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.Το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι είναι εντελώς μόνοι τους σε ένα άδειο σπίτι ή στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου.Οι άνθρωποι που πρέπει να δουλέψουν στην εστίαση, για παράδειγμα, και να κάνουν γιορτές μακριά από τους δικούς τους και οι πωλητές στα εμπορικά καταστήματα που δουλεύουν όλη μέρα σε εξαντλητικά ωράρια.Το κιτς στους στολισμούς των Δήμων. Έχουν γεμίσει με αυτά τα τεράστια στολίδια, τα αρκουδάκια, τα δώρα, τα κόκκινα και τα μπλε, τα ματάκια μας πόνεσαν. Λίγο καλό γούστο και μίνιμαλ ποτέ δεν έβλαψε!Που δεν βρίσκεις ραντεβού σε υπηρεσίες όπως κομμωτήρια και νύχια. Αν έχεις προνοήσει και έχεις κλείσει από τον Νοέμβριο έχει καλώς.Το γεγονός ότι όλα πρέπει να χωρέσουν μέσα σε δύο τρεις μέρες και ξαφνικά περνούν τόσο γρήγορα και αυτές και μετά νιώθουμε μελαγχολία.Αν πας ταξίδι στο χωριό, έχεις να φας την κλασική ταλαιπωρία στην Εθνική οδό και φυσικά το απαραίτητο πακετάρισμα βαλίτσας και των σχετικών, που όρεξη τα είχαμε πραγματικά.Τα κάλαντα, αν και είναι τόσο μελωδικά και τόσο ευχάριστο αυτό το χαρμόσυνο άγγελμα της άφιξης του Κυρίου, όταν έχεις ανοίξει την πόρτα ήδη 20 φορές και η ώρα είναι πια 13:00 είναι περιττό.Αυτή η αίσθηση ότι ζούμε κάθε χρόνο το ίδιο. Καμία αλλαγή. Δεν σε κουράζει αυτό; Σαν ταινία που βλέπεις χρόνια και ξέρεις τι θα δείξει παρακάτω.Unsplash/Heidi Sandstrom.Όλοι εμείς που περιμένουμε τα Φώτα πώς και πώς

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που περιμένουν τα Φώτα μετρώντας ανάποδα. Ακόμα και αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί αχαριστία είναι μια αλήθεια και αν νιώθεις και εσύ έτσι δεν χρειάζεται να προσποιείσαι. Απλά πέρασε όσο καλύτερα μπορείς αυτές τις μέρες κάνοντας μόνο ό,τι πηγάζει μέσα από την καρδιά σου.

Αυτά είναι κάποια εκνευριστικά πράγματα αλλά αν ψάξω μπορώ να σου βρω και τη λίστα με τα πιο ευχάριστα πράγματα που έχουν οι γιορτές, ίσως το κάνω μια απ’αυτές τις μέρες γιατί όπως και να το κάνουμε πάντα υπάρχει μέσα μας η ανάγκη να νιώσουμε χαρά και παιδική προσμονή, άλλο που καθώς μεγαλώνουμε φεύγει σιγά σιγά.

Καλές γιορτές εύχομαι σε όλους.

Οδηγός επιβίωσης για τις γιορτές: Πώς να θέσω τα όριά μου και να μην πιεστώ;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 13 Πραγματικά ενοχλητικά πράγματα στις γιορτές που κανείς δεν παραδέχεται-φωναχτά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα