«Χαίρονταν να λένε ψέματα για να προστατεύσουν τον αδελφό μου»: Ο πρίγκιπας Harry ρίχνει την πρώτη μεγάλη βόμβα κατά της βασιλικής οικογένειας στο νέο trailer της σειράς του

16:18 12/12/2022 - Πηγή: iPop

«Ήταν χαρούμενοι που έλεγαν ψέματα για να προστατέψουν τον αδερφό μου, δεν ήταν ποτέ πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να μας προστατέψουν», αποκαλύπτει ο πρίγκιπας Harry στο τελευταίο trailer της σειράς Harry & Meghan στο Netflix.

Πριν από το δεύτερο μισό της σειράς, το trailer δείχνει το ζευγάρι να λέει γιατί παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Ντοκιμαντέρ Harry και Meghan: Εξοργισμένος ο πρίγκιπας William

για την προβολή αποσπάσματος από την περιβόητη συνέντευξη της πριγκίπισσας Diana στο BBC Panorama

Ντοκιμαντέρ Harry και Meghan: Το trailer για τα νέα επεισόδια

«Δεν με πετούσαν στους λύκους, με τάιζαν στους λύκους», ακούγεται η Meghan να λέει, ενώ ο πρίγκιπας Harry κατηγορεί τον θεσμό και αναφέρει πως και οι δύο είναι θύματα ενός «θεσμικού gaslighting».

«Είπα, «πρέπει να φύγουμε από εδώ», αναφέρει ο Δούκας του Sussex στο trailer για τα τρία τελευταία επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη 15/12.

Netflix

Ντοκιμαντέρ Harry και Meghan: Κατηγορούν τον Τύπο ότι δημιούργησε ψευδή αφήγηση για τους λόγους αποχώρησής τους από το Παλάτι

Ωστόσο, αυτό το σύντομο teaser δεν αναφέρει ακόμη ποιος είπε ψέματα ή υπονόμευσε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex ή ποιος χειραγωγούσε τον τρόπο με τον οποίο τους έβλεπε το κοινό.

Αλλά ο τόνος υποδηλώνει ότι αυτά θα μπορούσαν να είναι πιο σκληρά επεισόδια, αφού το πρώτο μισό της σειράς ντοκιμαντέρ είχε λιγότερες βόμβες ή αποκαλύψεις από ό,τι αναμενόταν.

Η πιο δυνητικά αμφιλεγόμενη στιγμή είναι η αναφορά στον πρίγκιπα William – με το trailer να δείχνει τους δύο αδελφούς μαζί.

Ο σχολιασμός του πρίγκιπα Harry είναι ο εξής: «Χάρηκαν που έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μου», αλλά χωρίς να λένε ποιοι ήταν «αυτοί» ή το πλαίσιο για το οποίο προστατεύονταν ο πρίγκιπας William.

«Αναρωτιέμαι τι θα μας είχε συμβεί αν δεν είχαμε φύγει μακριά;» λέει ο πρίγκιπας Harry, που τώρα ζει με τη Meghan στην Καλιφόρνια.

Η Meghan μιλά για τις ανησυχίες της σχετικά με την ασφάλεια – και ένα βίντεο δείχνει τον πρίγκιπα Harry να λέει ότι βρίσκονταν σε «πτήση ελευθερίας», υποδηλώνοντας ότι αυτή ήταν η αναχώρησή τους μακριά από την πίεση που ένιωθαν γύρω τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

William & Harry: Πότε ξεκίνησαν να χαλάνε οι σχέσεις τους; Το επίσημο timeline και η διαφωνία τους για την Meghan Markle που δε θα λυθεί ποτέ

Ο Christopher Bouzy, η εταιρεία του οποίου αντιμετωπίζει την κατάχρηση και την παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζεται στο trailer λέγοντας: «Επιστρατεύσαν ανθρώπους για να διαδώσουν παραπληροφόρηση».

Υπάρχουν στιγμιότυπα από το ζευγάρι που απολαμβάνει τη νέα του ζωή, αλλά ο πρίγκιπας Harry προσθέτει: «Για να μεταβείς στο επόμενο κεφάλαιο, πρέπει να ολοκληρώσεις πρώτα το προηγούμενο».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Χαίρονταν να λένε ψέματα για να προστατεύσουν τον αδελφό μου»: Ο πρίγκιπας Harry ρίχνει την πρώτη μεγάλη βόμβα κατά της βασιλικής οικογένειας στο νέο trailer της σειράς του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα