Θες να ζήσεις ένα Δεκέμβρη βγαλμένο από χριστουγεννιάτικη ταινία; Πάρε μια γεύση από δραστηριότητες που υπόσχονται ότι θα σε βάλουν στο κλίμα των εορτών

17:13 12/12/2022 - Πηγή: iPop

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι επιτέλους εδώ και το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούμε να νιώσουμε το πνεύμα των γιορτών παντού γύρω μας. Φέτος, λοιπόν, ήρθε η ώρα να να ζήσεις τα Χριστούγεννα αλλιώς. Και καθώς ο καινούργιος χρόνος είναι μια ανάσα μακριά μας, μήπως πρέπει να σκεφτείς να κάνεις αυτόν τον Δεκέμβρη ξεχωριστό; Αν σκέφτεσαι τι να κάνω τα Χριστούγεννα, σου έχουμε την απάντηση!

Ανάμεσα

στις προετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι, το στόλισμα του δέντρου κι άλλα τέτοια γιορτινά θα μπορούσες να εντάξεις στην καθημερινότητά σου μικρές δραστηριότητες που θα απογειώσουν την περίοδο των εορτών. Για σένα, λοιπόν, που δεν θες να μείνεις στα συνηθισμένα αλλά θες να ζήσεις έναν μήνα βγαλμένο από Χριστουγεννιάτικη ταινία σου έχουμε τις κατάλληλες δραστηριότητες. Με αυτές όχι μόνο θα μπορέσεις να μπεις στο κλίμα των γιορτών αλλά θα μαζέψεις όμορφες αναμνήσεις για να σε βρει το 2023 με ένα τεράστιο χαμόγελο.

5+1 tips καθαριότητας και οργάνωσης για να υποδεχτείς τα Χριστούγεννα χωρίς άγχος!

Tι να κάνω τα Χριστούγεννα;

Οργάνωσε μια εκδρομή σε κάποιο χειμωνιάτικο προορισμό

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων από το να επισκεφτείς έναν χειμερινό προορισμό. Το χιονισμένο σκηνικό σε συνδυασμό με το πνεύμα των εορτών θα σου χαρίσει απίστευτες στιγμές, ενώ παράλληλα θα νιώσεις μια ανανέωση.

Φτιάξε Χριστουγεννιάτικα κουλουράκια

Αυτή είναι μια δραστηριότητα του Δεκεμβρίου που μπορείς να κάνεις με φίλους ή με παιδιά—ή και με τα δύο. Φτιάξε απλά μπισκότα χρησιμοποιώντας εορταστικά σχήματα. Βάλε πολύχρωμα γλάσο, καραμέλες, σοκολατάκια κι ό,τι άλλο φανταστείς.

Φτιάξε ζεστή σοκολάτα και διάβασε το βιβλίο σου κάτω από το δέντρο

Χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να φτιάξεις το πιο ευφάνταστο ρόφημα σοκολάτας. Κατέβασε την Χριστουγεννιάτικη κούπα σου, άναψε τα φώτα στο δέντρο σου, πάρε το αγαπημένο σου βιβλίο και πέρνα χαλαρωτικές στιγμές με μια δόση Χριστουγέννων.

Γίνε εθελοντής

Το να δίνεις χαρά είναι η μεγαλύτερη απόλαυση των Χριστουγέννων, ειδικά σ’ αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Πέρασε μερικές ώρες μέσα στο Σαββατοκύριακο σερβίροντας γεύματα, οργανώνοντας δωρεές ή καθαρίζοντας σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση.

DIY Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες

Περάστε ένα άνετο απόγευμα ως οικογένεια ακούγοντας εορταστική μουσική, πίνοντας ζεστό κακάο και φτιάχνοντας τη δική σας διακόσμηση (από σπιτικά στολίδια μέχρι χριστουγεννιάτικες κάρτες).

Διακόσμησε το δικό σου σπίτι από μελόψωμο

Η διακόσμηση σπιτιών από μελόψωμο μπορεί να μην είναι κάτι συνηθισμένο για εμάς εδώ, αλλά στο εξωτερικό αποτελεί αγαπημένο μέρος των διακοπών που μπορεί να κάνει όλη η οικογένεια μαζί. Πέρασε ένα απόγευμα στολίζοντας σπίτια με γλάσο, σοκολάτα, ζαχαρωτά και σταγόνες τσίχλας.

Δες Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Ήρθε η ώρα για τις αγαπημένες μας εποχιακές ταινίες που μας κάνουν όλους πιο ευτυχισμένους. Κλασσικές ή όχι, μόνος σου ή με παρέα, δεν έχει σημασία. Μπες μέσα από την χνουδωτή κουβέρτα σου και ζήσε μοναδικές στιγμές.

To Netflix «βάζει» τα γιορτινά του και μας συστήνει νέες ταινίες για να μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θες να ζήσεις ένα Δεκέμβρη βγαλμένο από χριστουγεννιάτικη ταινία; Πάρε μια γεύση από δραστηριότητες που υπόσχονται ότι θα σε βάλουν στο κλίμα των εορτών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θες, Δεκέμβρη, Πάρε,thes, dekemvri, pare