«Μαθαίνω να ζω με τη θλίψη»: Η σύζυγος του Bruce Willis μιλά για την αφασία και τις δυσκολίες στην καθημερινότητά τους

12:43 1/9/2022 - Πηγή: iPop

Η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming, μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει την θλίψη της αφού ο σύζυγός της διαγνώστηκε με αφασία.

Μέσω του Instagram, το μοντέλο και ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο που την απεικονίζει να γυμνάζεται, να ασχολείται με την κηπουρική και να συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες

καθώς γιόρταζε την Εθνική Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Θλίψη.

«Αυτό ήταν το καλοκαίρι της ανακάλυψης του εαυτού μου, να βρίσκω νέα χόμπι, να βγαίνω από τη ζώνη της άνεσής μου και να παραμένω ενεργή.

Η θλίψη μου μπορεί να είναι παραλυτική, αλλά μαθαίνω πώς να ζω μαζί της. Όπως μου είπε η θετή κόρη μου @scoutlaruewillis, η θλίψη είναι η πιο βαθιά και αγνή μορφή αγάπης. Ελπίζω να βρείτε λίγη παρηγοριά σε αυτό».

Τι είναι η αφασία; Η εγκεφαλική διαταραχή που απομακρύνει τον Bruce Willis από την καριέρα του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Τον Μάρτιο, η οικογένεια Willis ανακοίνωσε την είδηση ​​και τον φόβου για την υγεία του ηθοποιού λόγω της αφασίας του, ενώ αποκάλυψε ότι ο σταρ αποσύρεται από την καριέρα του.

Αργότερα, τον Μάιο, η Heming μίλησε για το πώς είναι η φροντίδα του συζύγου και των παιδιών της μετά τη διάγνωση της εγκεφαλικής διαταραχής και πώς αυτή έχει «πλήξει» την ψυχική της υγεία.

«Βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου, κάτι που ανακάλυψα ότι δεν με κάνει κανένα είδος ήρωα», αποκάλυψε η σύντροφος του Bruce Willis στο The Bump.

Η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming, εξηγεί γιατί δεν θεωρεί τον εαυτό της ηρωίδα και μιλά με ειλικρίνεια για την ψυχική της υγεία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

«Αυτή η φροντίδα για όλους τους άλλους μέσα στο σπίτι μου είχε επηρεάσει την ψυχική και τη γενική υγεία μου», πρόσθεσε. «Και δεν εξυπηρετούσε κανέναν στην οικογένειά μου».

«Κάποιος μου είπε πριν από λίγο καιρό ότι όταν νοιάζεσαι υπερβολικά για κάποιον, καταλήγεις να μην φροντίζεις τον εαυτό σου. Αυτό συμβαίνει και με εμένα», μοιράστηκε ο Heming.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Μαθαίνω να ζω με τη θλίψη»: Η σύζυγος του Bruce Willis μιλά για την αφασία και τις δυσκολίες στην καθημερινότητά τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα