Ζάκυνθος: Απάντηση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Κ.Μητσοτάκη

13:29 29/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», επισημαίνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, απάντηση στην ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου, ο Πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Διονύσης Καρδιανός-«Μπούκιος».

Ειδικότερα, ο κ.Καρδιανός-«Μπούκιος», αναφέρει τα εξής:
«Συμπονούμε πραγματικά τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που μέσα στην απελπισία και τον πανικό τους, καθώς βλέπουν

ότι σε λίγο καιρό καρέκλες και οφίτσια θα εξαφανιστούν, μαζί με την βουλευτική έδρα, προσπαθούν εναγωνίως να κάνουν… αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, ‘’αυξάνοντας’’ πάλι κατώτατους μισθούς, ‘’επαναφέροντας’’ συλλογικές συμβάσεις και μοιράζοντας διορισμούς στο δημόσιο και… γεφύρια στις ρεματιές. Κι επειδή τους αρέσουν οι παροιμίες τους έχουμε άλλη μία:‘’Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα’’».

Επίσης, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη στην Ζάκυνθο, του Προέδρου της ΝΔ Κ.Μητσοτάκη και την σχετική ανακοίνωση της τοπικής ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΟΔΕ Ζακύνθου, διατυπώνοντας την άποψη της, με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Όταν χάνεται η ψυχραιμία και ο σεβασμός…», απαντά ως εξής:
«Η κυρίαρχη άποψη της κοινωνίας μας για την κυβέρνηση , είναι ότι βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση, βυθισμένη στην ανεπάρκειά της και την αδυναμία να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της διακυβέρνησης της χώρας. Η «αριστερή» ομάδα που έχει αναλάβει την τύχη της χώρας έχει πέσει θύμα του εαυτού της.
Τα στελέχη της (σε όλα τα επίπεδα) επηρεασμένα από αυτή την εξέλιξη στρέφονται κατά πάντων , λοιδορούν κάθε άποψη που δεν τους αρέσει, χαρακτηρίζουν με απρέπεια όποιον διαφωνήσει με τις κυβερνητικές επιλογές και προσπαθούν με μεθόδους bullying να τρομοκρατήσουν κάθε πολίτη που διατυπώνει διαφορετική άποψη, με απρεπείς χαρακτηρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε κάθε δημόσια παρέμβαση τους .
Το τέλος του μνημονίου τους έχει αφήσει μόνους στην μηδαμινότητα της πολιτικής τους ύπαρξης , όλους αυτούς που είχαν επενδύσει στην καταγγελτική ρητορική και σε κενά περιεχόμενου κινήματα, του τύπου «δεν πληρώνω» κ.λ.π. Χωρίς μνημόνιο η παρούσα κυβέρνηση και το στελεχιακό δυναμικό που την συνεπικουρεί δεν μπορούν να υπάρξουν, για τον λόγο αυτό στρέφονται στην πόλωση και στους ατυχείς χαρακτηρισμούς.
Η παρούσα «ομάδα» τοπικά δεν διαθέτει πρόταση για τα προβλήματα των Ζακυνθινών πολιτών , δεν είναι καν ικανή να ανταποκριθεί στα βασικά, δεν υπάρχει όραμα για την επόμενη μέρα, δεν γνωρίζουν στοιχειώδη πράγματα και δεν διαθέτουν ερείσματα στην κοινωνία . Το μόνο που γνωρίζουν είναι οι καταγγελίες, οι ύβρεις, οι επαχθείς χαρακτηρισμοί και η προπαγάνδα.
Οι κενοί περιεχομένου τοπικοί «παραγοντίσκοι» προσπαθούν να εξάγουν την πολιτική ανεπάρκεια και την κενότητα τους στην κοινωνία και τους πολίτες και ψάχνουν για διέξοδο από την πολιτική μιζέρια τους στην πόλωση, το bullying, τους αισχρούς χαρακτηρισμούς και τον εκφοβισμό ως βασική πολιτική τους επιλογή.
Τώρα που έρχεται η ώρα του απολογισμού που στοιχειώνει τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κατάλογος των νεκρών, η συμφορά και ο πόνος που προκάλεσαν στο Μάτι, στην Μάνδρα, καθώς και σε όλες τις άστοχες επιλογές του τρίτου μνημονίου και ποιος ξέρει πού αλλού, στρέφουν την κοινωνία στην πόλωση.
Όλοι αυτοί που αντιλαμβάνονται την εξωτερική πολιτική της χώρας σαν τοποθέτηση σε γενική συνέλευση σχολής σε περασμένη ώρα, όταν έλεγαν στα αμφιθέατρα των σχολών τον Μ. Αλέξανδρο «σφαγέα των λαών» και τους Τσάμηδες «επαναστάτες», αφού δώρισαν στους Σκοπιανούς και στους προστάτες τους το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και τους βάπτισαν Μακεδόνες , τώρα προσπαθούν να κάνουν τα ίδια και με τις Αλβανικές διεκδικήσεις.
Στο εσωτερικό μετέφεραν τους αρχιτρομοκράτες από τον Κορυδαλλό σε συνθήκες κράτησης χαλαρές και ξεκούραστες αλλά οι εδώ εκπρόσωποι τους, χαρακτηρίζουν όποιον εκφράσει διαφορετική άποψη για όλες αυτές τις καταστροφικές πολιτικές για την πατρίδα, «ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ» και προσπαθούν να τον λοιδορήσουν χυδαία .
Η απάντηση της Ζακυνθινής κοινωνίας σε όλους αυτούς πρέπει να είναι άμεση και καταδικαστική , όλοι εμείς υπήρξαμε και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε με σεβασμό στους Ζακυνθινούς και στην πατρίδα μας . Αλίμονο στο συνονθύλευμα τις στιγμής που νομίζει πως έχει διάρκεια και αποδοχή από την κοινωνία.
Η πόλωση ,ο διχασμός, το bullying κατά των συμπολιτών μας και των στελεχών των δημοκρατικών κομμάτων δεν θα περάσει στην κοινωνία.
Είναι πράξη επιζήμια για το νησί μας και τους συμπολίτες μας. Στην Ζάκυνθο δεν χωρούν αυτές οι ακρότητες και οι συμπεριφορές αυτού του τύπου . Οι Ζακυνθινοί είμαστε δημοκράτες και σεβόμαστε ο ένας τις απόψεις του άλλου.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα