Στον εισαγγελέα οι διοικητικές αποφάσεις για τη Folli Follie

Με καθυστέρηση ενός μήνα, παραδόθηκαν τελικά στον αρμόδιο εισαγγελέα οι διοικητικές αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με τις οποίες επιβλήθηκαν τα πρόστιμα σε 11 μέλη του ΔΣ της Folli Follie.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση, έλαβε σήμερα το υλικό αν και οι αποφάσεις έχουν ληφθεί ήδη από τις 2 Αυγούστου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο φάκελος περιέχει μόνο τις διοικητικές αποφάσεις κύρωσης προστίμων, δυσχεραίνοντας

το εισαγγελικό έργο που αφορά στη διερεύνηση κακουργηματικών πράξεων, καθώς και ότι κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στις 20 Αυγούστου, και όχι στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Αναφορικά με την έρευνα, ο εισαγγελικός λειτουργός θα κρίνει αφού μελετήσει το υλικό, αν θα κλείσει με την ιδιότητα του υπόπτου τους 11 στους οποίους έχουν επιβληθεί πρόστιμα για χειραγώγηση μετοχής, αλλά και εάν η βεντάλια της έρευνα θα ανοίξει ως προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για καθυστέρηση στην αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα