Π. Καμμένος: Κανείς λόγος ρήξης με τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω των δηλώσεων Βούτση – Κόντρα με ΝΔ

12:30 10/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Διέψευσε κατηγορηματικά ο Πάνος Καμμένος κάθε ενδεχόμενο τριβών και ρήξεων με τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη διαφωνία του με τη φράση του Νίκου Βούτση στην ΕΡΤ, ότι η σημερινή Ελλάδα δεν μπορεί να είναι η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών.

«Αν ψάχνουν λόγο ρήξης κάνουν λάθος» ,

είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας, σε σ/ξή του στον ΣΚΑΙ προσθέτοντας ότι «υπάρχει απόλυτος σεβασμός στις θέσεις του καθενός. Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτική και ειλικρινής».

Η αντίδραση της ΝΔ

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός από την ακόρεστη δίψα του για εξουσία. Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας.
«Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες – ενόψει της συζήτησης στη Βουλή – με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών» προσθέτει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

Η απάντηση Καμμένου

Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών».

Το ΠΑΣΟΚ

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν και επιχειρούν και πάλι να διχάσουν τους πολίτες, «επιστρατεύονταs» αυτή τη φορά τα πιο παλιά συνθήματα και ξεπερασμένες αντιλήψεις, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟ. Και προσθέτει: «Η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή, δημοκρατική χώρα, όπου τα θέματα που επιχειρούν να θέσουν είναι απολύτως κατοχυρωμένα στο Σύνταγμα μας.
Επιλέγουν αποπροσανατολιστικά ως πεδίο αντιπαράθεσης ένα θέμα που δημιουργεί αδικαιολόγητες οξύνσεις, ενώ τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών βρίσκονται αλλού: στην ανεργία, στην υπερφορολόγηση, στις κομμένες συντάξεις, στην φυγή των νέων μας. Ως εδώ.
Ας σταματήσουν και οι δυο να βλάπτουν την χώρα.
Όσο για την δήθεν διαφωνία ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου, το έργο είναι πολυπαιγμένο και πια κακόγουστο. Δεν πείθουν κανένα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ακροδεξιός συνέταιρός του (που βρήκε ως σημαία ευκαιρίας την Ορθοδοξία), έχουν έρθει πια ¨εις σάρκαν μιαν¨. Και αγκαλιασμένοι θα πέσουν στον γκρεμό», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καμμένος, Κανείς, ΣΥΡΙΖΑ, Βούτση,kammenos, kaneis, syriza, voutsi