Λύγισαν στο 93ο οι… τελευταίοι και ωραίοι των «λιονταριών»

22:02 29/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με το κεφάλι ψηλά αγωνίστηκε κι έχασε 2-1 στα Τρίκαλα ο Πανσερραϊκός για την 29η αγωνιστική της Football league.

Μια ομάδα που πήγε στα Τρίκαλα ανήμερα του αγώνα, με απίστευτες αντίξοες συνθήκες (χωρίς να γνωρίζει κανένας χθες το βράδυ αν η αποστολή ταξιδέψει σήμερα), με μόνο 16 παίκτες στην αποστολή, με τον Πέτρο Στοΐλα να προσπαθεί να ανεβάσει την

ψυχολογία των παικτών, με έναν τερματοφύλακα, τον Όφεκ Άντμπαν που είχε να αγωνιστεί πάρα πολύ καιρό σε επίσημο παιχνίδι (κι έπαιξε το πρώτο του στην Ευρώπη) αλλά και με την τύχη να γυρίζει την πλάτη στα «λιοντάρια» που είχαν δοκάρι στο 1-1, τελικά έχασε στο 93ο με γκολ του έμπειρου Άγγελου Βέρτζου.

Ντεμπούτο στον πάγκο για τον 36χρονος Σερραίο Πέτρο Στοΐλα

Στα θετικά η συμμετοχή των νεαρών παιδιών που προέρχονται από την ομάδα Νέων του συλλόγου και μπορούν να γίνουν η βάση του Πανσερραϊκού την επόμενη χρονιά στη Γ εθνική, όπως ο 17χρονος Κυριάκος Γιαξής (που έπαιξε τρίτο παιχνίδι φέτος βασικός), ο 18χρονος Θωμάς Μακούσης (για πρώτη φορά βασικός στο δεύτερο παιχνίδι του με την κόκκινη φανέλα) και ο Στέφανος Πέτρου (που σαν αύριο, στις 30.03.2000 γεννήθηκε και σήμερα έκανε ντεμπούτο). Στα θετικά η παρουσία στον πάγκο για πρώτη φορά ως πρώτου προπονητή του Σερραίου Πέτρου Στοΐλα που κλήθηκε στη χειρότερη περίοδο στην ιστορία του συλλόγου να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά και με όλες με αυτές τις συνθήκες προσπάθησε με τη συνεργασία και του γυμναστή Γιάννη Κόκκινου να εμπνεύσει τους παίκτες να αγωνιστούν έστω και απλήρωτοι και να τιμήσουν έστω και τώρα την κόκκινη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος.

Οι ελάχιστοι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού και ο κόσμος των Τρικάλων χειροκρότησε τους παίκτες της Σερραϊκής ομάδας.

Χειροκροτήθηκαν τα «λιοντάρια»

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό, ο Πανσερραϊκός δεν κλείστηκε πίσω και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι παίκτες του Πέτρου Στοΐλα είχαν δοκάρι κι έχασαν πέντε με έξι ευκαιρίες με αποτέλεσμα να δεχθούν στο τέλος του αγώνα το χειροκρότημα του κόσμου των Τρικάλων.

Το φιλμ του αγώνα:

11ο ΓΚΟΛ 1-0. Μετά εκτέλεση φάουλ του Τόμιτς, ο Ξενοφών Πάνος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

15ο ΓΚΟΛ 1-1. Μετά από ωραία πάσα του Δούμτσιου, ο Στέλιος Πόζογλου μπήκε στην περιοχή του ΑΟΤ και με σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Γιδόπουλου πετυχαίνοντας το τρίτο φετινό του τέρμα.

33ο Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, ο Πάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

35ο ΔΟΚΑΡΙ. Το δοκάρι της εστίας του Γιδόπουλου σταμάτησε σουτ του Στέβιτς, στην επαναφορά ο Γιαξής έκανε το σουτ και έδιωξε ο Γιδόπουλος.

45ο + Νέα ευκαιρία για τα «λιοντάρια». Εκτέλεση κόρνερ από τον Πόζογλου, ο Στέβιτς έπιασε την κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

69ο Σουτ του Τσελεπίδη, ο Γιδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

70ο ΔΟΚΑΡΙ για τα Τρίκαλα σε σέντρα σουτ του Πάνου.

81ο Σουτ του Πόζογλου, ακόμη μια φορά δύσκολα έδιωξε ο Γιδόπουλος.

93ο ΓΚΟΛ 2-1 Ο Άγγελος Βέρτζος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε τη νίκη στην ομάδα των Τρικάλων.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Μυρσινιάς (46ο Κοτσώνης), Μάκος, Τσιάρας (83ο Μιλοσάβλιεφ), Τόμιτς, Τσίπρας, Σαχινίδης, Κατσαντώνης (53ο Γιαννιτσάνης).

Ντεμπούτο με καλή εμφάνιση για τον Ισραηλινό τερματοφύλακα Όφεκ Άντμπαν

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Στέβιτς, Μακούσης, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Δούμτσιος, Πόζογλου (91ο Πέτρου), Γιαξής, Ενομό

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Τζιντζής που μαζί με τον φροντιστή Άρη Μπιντανάκη είναι πάντα κοντά στην ομάδα όσες δύσκολες καταστάσεις κι αν αντιμετωπίζει ο σύλλογος

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα