Ν. Θεοδοσιάδης :» Πληρώσαμε τα λάθη μας»

21:52 29/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η καλή εικόνα της Δόξας Δράμας στο πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με το γρήγορο τέρμα έπαιξε καθοριστικό για τον Απόλλωνα Λάρισας επεσήμανε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των γηπεδούχων Νίκος Θεοδοσιάδης που τόνισε ότι θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά της ομάδος του.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Δόξας Δράμας Κώστας Βασιλακάκης χαρακτήρισε δίκαιη και σημαντική τη νίκη της ομάδος του απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών έχουν ως εξής:

Νίκος

Θεοδοσιάδης (προπονητής Απόλλωνα Λάρισας): «Στο πρώτο ημίχρονο ατυχήσαμε δεχόμενοι ένα γρήγορο γκολ και αυτό μας δημιούργησε ένα άγχος. Δεν είχαμε την κατοχή και τη κυκλοφορία της μπάλας που έχουμε σε άλλα παιχνίδια. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και αυτό το πληρώσαμε.

Είδαμε κι ένα φανταστικό γκολ του Ριζογιάννη, ίσως ένα από τα καλύτερα φέτος κι έτσι έκλεισε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πράγματα και το σχηματισμό μας και νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι. Πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο και ευτυχήσαμε να μειώσουμε από νωρίς. Στη συνέχεια ρισκάραμε, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό εκβιάζοντας κάποιες επιθέσεις που δεν έπρεπε. Είχαμε χρόνο μπροστά μας και κάναμε 2-3 ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά στο τέλος δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ και δεν θα το κρίνω. Εκεί όμως τέλειωσε το παιχνίδι.

Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, με ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος και να φτάσουμε την ομάδα του Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε καταφέρει πολλά και ο κόσμος πρέπει να είναι περήφανος.

Σήμερα δώσαμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Σουλιώτης και ο Δημολιός και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλα τα παιδιά έτσι ώστε να μείνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Κώστας Βασιλακάκης (προπονητής Δόξα Δράμας ): «Ήταν μια σπουδαία νίκη κόντρα σε μία καλή ομάδα. Προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ και ο αντίπαλος μας πίεσε καταφέρνοντας να βάλει ένα γκολ που μας έφερε νευρικότητα. Ήμασταν και λίγο επιπόλαιοι στο παιχνίδι μας δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να βγάλει επιθέσεις, αλλά αντιδράσαμε και δεν δεχθήκαμε κάποιο άλλο γκολ. Απεναντίας με την ποιότητα που έχουμε πετύχαμε ακόμα ένα τέρμα και να πάρουμε μία σπουδαία νίκη. Έτσι θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να δούμε στη συνέχεια τι μπορεί να γίνει.

Να ευχαριστήσουμε το κόσμο που ήρθε κοντά μας, όπως και τον Απόλλωνα Λάρισας για τη φιλοξενία που μας παρείχε κι εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του».

Γιώργος Γεωργιάδης(παίκτης Δόξα Δράμας): «Για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με νίκες και παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που φαίνεται από τη βαθμολογική της θέση.

Τα παιχνίδια της Β’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολα, αλλά όταν προηγείσαι νωρίς όλα γίνονται πιο εύκολα. Μετά το 0-1 παίξαμε πιο ελεύθερα και όμορφα και ήρθε κι ένα όμορφο γκολ από την ομάδα μας. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να μπούμε το ίδιο συγκεντρωμένα περιμένοντας την αντίδραση του αντιπάλου. Δεχθήκαμε ένα γκολ νωρίς και μπήκαμε σε περιπέτειες, αλλά αν εξαιρέσουμε δέκα λεπτά η ομάδα μου ήταν καλύτερη και δίκαια πήραμε τη νίκη.

Να ευχαριστήσω το κόσμο της Δόξας που μας στήριξε και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον αντίπαλο».

Κώστας Σκούπρα (παίκτης Απόλλωνα Λάρισας): «Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό και ποιοτικό αντίπαλο. Δυστυχώς ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ και μας χάλασε τα σχέδια που είχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και η Δόξα κυριάρχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο παθιασμένα και ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Πιέσαμε, αλλά δεν είχαμε την απόδοση που θα θέλαμε και μοιραία ήρθε το αποτέλεσμα της ήττας».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα