Γρεβενά: Νέο «όχι» για τη Δομή Μεταναστών και Προσφύγων

12:20 19/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την αντίθεσή του για την έλευση μεταναστών αλλά και στη δημιουργία κλειστής δομής στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, εξέφρασε προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιάτσιος.

Στη συνάντηση που έγινε την Πέμπτη 18 Ιουνίου στο γραφείο του υπουργού, παρουσία του διευθυντή του γραφείου του, Κωνσταντίνου Κωστάκου και του περιφερειακού συμβούλου, Λάμπρου Χατζηζήση,  τονίστηκε προς τον κ. Μηταράκη «η διαχρονική και ξεκάθαρη θέση της Περιφερειακή Αρχής για τη μη έλευση μεταναστών,

καθώς επίσης και τη άρνηση δημιουργίας κλειστής δομής στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών», ενώ επισημάνθηκε ότι  «σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα παραπάνω, οι ενστάσεις και οι αντιδράσεις θα είναι εντονότατες».

Από την πλευρά του, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης «τόνισε ότι γνωρίζει το θέμα και θα εξετάσει το αίτημα της Περιφέρειας, ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την περιοχή».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα