Ενίσχυση της Πυροσβεστικής από την Περιφέρεια

07:49 27/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρόθεση της Περιφέρειας Κρήτης να βοηθήσει την Πυροσβεστική, στην προμήθεια οχημάτων, στην αγορά πυροσβεστικού υλικού, αλλά και στην εκπαίδευση του προσωπικού, γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, που επισκέφθηκε τη διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την αποτελεσματική δράση των πυροσβεστών, σε όλες

τις πυρκαγιές του καλοκαιριού στην ύπαιθρό, αλλά και στην πρόσφατη πυρκαγιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
«Είχαμε προγραμματίσει την επίσκεψη από τον Αύγουστο γιατί υπάρχει μια εξαίρετη συνεργασία. Θεωρώ πως μέσα από τον προγραμματισμό μας πήγαμε καλά και την προηγούμενη περίοδο με την προμήθεια πολλών οχημάτων. Αλλά και στη συνέχεια θα στηρίξουμε το έργο της Πυροσβεστικής. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, θα ανακοινώσουμε πρόσκληση για να υποβληθούν οι προτάσεις και να μπορούμε να εντάξουμε υλικό για όλη την Κρήτη για τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης.
Ο διοικητής της Πυροσβεστικής στην Κρήτη, Γιάννης Μαραγκάκης, παρέδωσε στον κ. Αρναουτάκη τιμητική πλακέτα, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην ενίσχυση του έργου της Υπηρεσίας, αναφερόμενος στην καλή συνεργασία και τη διαχρονική στήριξη από την Περιφέρεια Κρήτης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα