Προσλήψεις προσωπικού στο ΠΑΓΝΗ

07:43 27/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Υγείας η πρόσληψη εφτά ατόμων επικουρικού νοσηλευτικού προσωπικού για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, για την κάλυψη των αναγκών της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής καθώς και για τη στελέχωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Τα πρώτα πέντε άτομα κατηγορίας ΤΕ Νοσηλευτικής, αναλαμβάνουν καθήκοντα από σήμερα και κατά προτεραιότητα θα τοποθετηθούν στην Παιδοψυχιατρική Κλινική. Το προσωπικό αυτό προστίθεται στο ήδη μόνιμο προσωπικό που πρόσφατα διορίστηκε στη Παιδοψυχιατρική, όπως λογοθεραπευτής, κοινωνικός λειτουργός, νοσηλευτικό προσωπικό και άλλες ειδικότητες.
Σύμφωνα

με το διοικητή του ΠαΓΝΗ, Γιάννη Τασσόπουλο, ελλείψεις προσωπικού σε άλλα τμήματα και κλινικές του νοσοκομείου, που προκύπτουν είτε από παραιτήσεις, συνταξιοδοτήσεις, λόγους υγείας ή ανάπτυξη νέων υπηρεσιών, θα καλυφθούν ανάλογα είτε με επικουρικό, είτε με μόνιμο προσωπικό το επόμενο διάστημα.
«Η συνεχής βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τον πολίτη και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων και ιδιαίτερα του τομέα ψυχικής υγείας, αποτελεί προτεραιότητα μας», τονίζει ο κ. Τασσόπουλος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προσλήψεις, ΠΑΓΝΗ,proslipseis, pagni