Αιγιάλεια: Παραδόθηκε ένα από τα μεγαλύτερα αποχετευτικά έργα

12:23 8/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η παράδοση – παραλαβή του έργου του κεντρικού συλλεκτηρίου αγωγού αποχέτευσης καθ’ όλο το μήκος της παραλιακής ζώνης του Δήμου Αιγιαλείας (από Ερινεό μέχρι Αιγείρα) πραγματοποιήθηκε χθές το πρωί στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού – ΔΕΥΑ Αιγιαλείας, παρόντος του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα, των αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου και Γιάννη Λύτρα, των βοηθών Περιφερειάρχη κ.κ. Χρήστου Μπούνια και Δημήτρη Δριβίλα, του δημάρχου

Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλου και μελών της δημοτικής αρχής.

Πρόκειται για ένα πραγματικά σπουδαίο έργο για την περιοχή, φορέας υλοποίησης του οποίου είναι η Περιφέρεια και κύριος ο Δήμος Αιγιαλείας και ενώ αποτελεί το ένα από τα τρία μέρη του νέου αποχετευτικού δικτύου του Δήμου μαζί με την αναβάθμιση του Βιολογικού που έχει ολοκληρωθεί και του εσωτερικού δικτύου, που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Ο κ. Κατσιφάρας, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου, υπογράμμισε ότι «η Περιφέρεια, με γνώμονα τις ανάγκες κάθε περιοχής, παρεμβαίνει, διεκδικεί, διασφαλίζει πόρους ώστε ακόμα και σήμερα, σε μια συγκυρία δυσκολιών και πολλαπλών αντιξοοτήτων, να ολοκληρώνονται έργα και παρεμβάσεις τέτοιου βεληνεκούς».

Δήμητρα Αναργύρου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα