ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΕΠ ΑΠΟ ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

12:14 8/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ήττα με 16-5 από τον ΑΝΟ Γλυφάδας γνώρισε η ΝΕΠ στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο.

Τα κορίτσια του Δημήτρη Μπιτσάκου δεν ξεκίνησαν καλά, παρουσίασαν προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο α΄ ημίχρονο με 8-2 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού η εικόνα παρέμεινε ίδια, με το τελικό σκορ να είναι 16-5, υπέρ του ΑΝΟ Γλυφάδας. Κορυφαία για τη νικήτρια ομάδα

ήταν η Κοντονή, η οποία σκόραρε 4 τέρματα.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και έμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Β’ Ομίλου.

Η ΝΕΠ αγωνίστηκε χωρίς τη Νεοζηλανδή Κλαούντια Μόργκαν η οποία αναμένεται στην Πάτρα στις αρχές Δεκεμβρίου. Αντίθετα όπως έγινε γνωστό η Τόνια Σολανάκη θα συνεχίσει την καριέρα της στο Ρέθυμνο, μετά από σχετική συμφωνία με τη ΝΕΠ.

Την επόμενη αγωνιστική στις 17 Νοεμβρίου η Ναυτική Ένωση Πατρών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΝΟ Λάρισας.

Τα 8λεπτα: 2-3, 0-5, 0-7, 3-1.

Τα γκολ του ΑΝΟΓ πέτυχαν οι Κοντονή 4, Μαμόγλου 1, Ακριτίδου 2, Κολιτσοπούλου 1, Καλαργυρού 2, Κοντογιάννη 3, Φραγκιουδάκη 2 και Αντωνιάδη 1.

ΝΕΠ (Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Β. Μανέτα, Σ. Μανέτα 1, Ανδρουτσέλη, Πετάση, Ρακιντζή, Γ. Σιμένογλου, Λυκοθανάση, Πασσά, Μιχαηλίδου, Ολγ. Μοίραλη, Ευδ. Τσιμάρα 1, Μπιτσάκου 3, Ευφρ. Τσιμάρα.

Διαιτήτευσαν οι Δαμιανάκης και Μπιράκης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Β΄ ΟΜΙΛΟΥ

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 12-15

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-5

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 11-7

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 5-16

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β’ ΟΜΙΛΟΥ

1. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6

2. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. 6

3. ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 3

4. ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 3

Ειρήνη Μαραγκού

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα