Στην Αθήνα τα βραβεία του «ροζ» θεάματος

08:59 3/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο διοργανώνεται το απόγευμα του Σαββάτου 5 Μαΐου, το Sirina Erotic Awards Show ή «τα Όσκαρ της βιομηχανίας του ερωτικού θεάματος».

Αυτή η διοργάνωση γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη διάρκειά της θα βραβευθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην ερωτική βιομηχανία, από ηθοποιοί μέχρι, σκηνοθέτες και εταιρείες, ενώ θα αναδειχθούν και οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Όπως λέει στο reader.gr ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ιδιοκτήτης της Sirina που έχει αναλάβει τη διοργάνωση: «Υπάρχουν δύο διεθνείς οργανώσεις που κάνουν αυτά τα βραβεία. Η μία αφορά τα βραβεία που δίνονται στο Las Vegas εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Η δεύτερη είναι η παγκόσμια ευρωπαϊκή οργάνωση που ήταν το Hot D’ or στις Κάννες. Αυτό γινόταν μέχρι το 2000, όταν και ‘θάφτηκε’ καθώς έκλεβε όλη την αίγλη από το Χρυσό Φοίνικα, μια και γινόταν τις ίδιες ημέρες».

Και προσθέτει: «Αυτό που θα δείτε δεν θα το έχει δει ποτέ Έλληνας αλλά και κανένας στον κόσμο. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε γήπεδο αυτού του είδους η εκδήλωση. Πάντα γινόταν σε κάποια high class ξενοδοχεία, είτε στο Λας Βέγκας είτε στις Κάννες. Για πρώτη φορά Έλληνας θα δει όλους τους σταρ μαζεμένους μαζί».

«Ο στόχος είναι για μία ή δύο ημέρες κάθε χρόνο η Αθήνα να γίνεται η πιο ερωτική πόλη του πλανήτη» τονίζει ο κ. Σειρηνάκης.

Πηγή: reader.gr

The post Στην Αθήνα τα βραβεία του «ροζ» θεάματος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα