Τα γκολ στο Ρόμα – Λίβερπουλ (1ο ημίχρονο 1-2)

22:49 2/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Η Λίβερπουλ είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 5-2 του Aνφιλντ.

Ο Ναϊνγκολάν έκανε το λάθος, ο Φιρμίνο έτρεξε στην κόντρα και ο Μανέ (10′) πλάσαρε ιδανικά για το 0-1 της Λίβερπουλ στο «Ολίμπικο», σκοράροντας για 9η φορά στο φετινό Champions League.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL de Liverpool ⚪ Sadio Mané abre el marcador en el Olímpico de Roma.

pic.twitter.com/kxT39crA7p

— Fútbol al Momento (@2Futbolmomento) May 2, 2018

Χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα ο Μίλνερ δέχθηκε την μπάλα στο κεφάλι του και πέτυχε ένα αυτογκόλ βγαλμένο από ελληνική ταινία για την Ρόμα, σε βάρος της Λίβερπουλ.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL de la Roma, Lovren intenta despejar el balón, pero le rebota en la cara a James Milner y se empata el partido 1-1. pic.twitter.com/7ARiR79OOe

— Fútbol al Momento (@2Futbolmomento) May 2, 2018

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ πέτυχε το πρώτο του γκολ εκτός έδρας στο Champions League και έκανε το 2-1 για την Λίβερπουλ επί της Ρόμα.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL del Liverpool ⚪ Wijnaldum remata de cabeza y pone el 2-1. pic.twitter.com/oYBVve9Nxj

— Fútbol al Momento (@2Futbolmomento) May 2, 2018

O Tζέκο στο 52′ ισοφαρίζει για τη Ρόμα.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL de la Roma Edin Dzeko acerca en el marcador global a la loba. pic.twitter.com/0dko5LVwGd

— Fútbol al Momento (@2Futbolmomento) May 2, 2018

Σε φάση διαρκείας στην περιοχή της Λίβερπουλ, ο Ελ Σαράουι σούταρε από κοντά και ενώ η μπάλα πήγαινε στην εστία, ο Αλεξάντερ-Αρνολντ απέκρουσε με το χέρι, αλλά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ των Ρωμαίων με το σκορ στο 2-2.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Τα γκολ στο Ρόμα – Λίβερπουλ (1ο ημίχρονο 1-2) appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα