Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη στον Έβρο- «Είμαι υπάλληλος τού Δήμου Αδριανούπολης»

19:48 2/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην σύλληψη ενός Τούρκου στην περιοχή των Καστανιών Έβρου προχώρησαν νωρίς το απόγευμα Έλληνες στρατιωτικοί και αστυνομικοί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο Τούρκος είχε μπει για λίγα μέτρα μέσα στο ελληνικό έδαφος.

ιΌπως μεταδίδουν τα «thrakinea» και το «evrosnews» πρόκειται για Τούρκο στρατιωτικό, οποίος εκτελούσε με μπουλντόζα εργασίες στα σύνορα. Το «radioevros» αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Αμυνας ο Τούρκος ισχυρίζεται

ότι είναι αγρότης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνθρωπος που συνελήφθη οδηγούσε γεωργικό μηχάνημα προς το τελωνείο. Παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Ελληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει από γεωργική περιοχή προς την Ελλάδα.

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως ο δήμαρχος Αδριανούπολης, Ρετζέπ Γκιουρκάν, ανέφερε πως πρόκειται για υπάλληλο του δήμου, τον Μουσά Αλερίκ, ο οποίος πέρασε κατά λάθος τα σύνορα την ώρα που έκανε ελιγμούς με εκσκαπτικό μηχάνημα. Τόνισε, ακόμη, πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την απελευθέρωσή του άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ορεστιάδας.

Σημειώνεται ότι η σύλληψη έγινε πολύ κοντά στην περιοχή όπου είχαν συλληφθεί από τουρκική περίπολο οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης την 1η Μαρτίου και κρατούνται ακόμη στις φυλακές Αδριανούπολης.

Έκτακτο: Συνέλαβαν Τούρκο που πέρασε τα σύνορα στον Έβρο-Είναι στρατιωτικός;

The post Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη στον Έβρο- «Είμαι υπάλληλος τού Δήμου Αδριανούπολης» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα