Σταύρος Ιωαννίδης: Η Άννα Μπουσδούκου είναι η γυναίκα της ζωής μου

15:35 18/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Για πρώτη φορά ο Σταύρος Ιωαννίδης και η Άννα Μπουσδούκου μίλησαν για την κοινή τους ζωή, την οποία έχουν φροντίσει να κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν μπορούσαν να ξεφύγουν, μιας που τους περίμενε στην είσοδο της «Αθηνών Αρρένα» η Σάσα Σταμάτη, ο οποία έπαιρνε δηλώσεις από όλους τους προσερχόμενους για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή που ξεκίνησε στον

Σκάι. Ήταν τη βραδιά που ο Γιάννης Αλαφούζος έκοψε την πίτα του σταθμού στη μουσική σκηνή που τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος.

Πρώτα μίλησε η Άννα Μπουσδούκου και μετά ο σύζυγός της. Και οι δυο κράτησαν χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ότι δεν θέλουν να δημοσιοποιούν προσωπικές στιγμές τους. Στο ερώτημα αν σκέφτονται να κάνουν σύντομα παιδί, η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής ζώνης είπε ότι αυτά δεν προγραμματίζονται.

Η Σάσα Σταμάτη ρώτησε τον Σταύρο Ιωαννίδη τι θαυμάζει στη σύζυγό του, και εκέινος απάντησε αφοπλιστικά: Η Άννα είναι η γυναίκα της ζωής μου, όλα τα θαυμάζω σε εκείνη.

Σταύρος Ιωαννίδης: Η Άννα Μπουσδούκου είναι η γυναίκα της ζωής μου

The post Σταύρος Ιωαννίδης: Η Άννα Μπουσδούκου είναι η γυναίκα της ζωής μου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα