Τσίπρας-Καμμένος στους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών στη Σκύρο

14:04 18/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος επισκέφθηκαν πριν από λίγο την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο και μίλησαν με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, τους τεχνικούς της Πολεμικής Αεροπορίας και το προσωπικό της Σμηναρχίας.

«Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης.

Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», έγραψε ο πρωθυπουργός στο twitter, ανεβάζοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό.

«Ο πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της ΠΑ και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία.

O Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του στη Σκύρο για να περάσουν το τριήμερο για την Καθαρά Δευτέρα.

Τσίπρας-Καμμένος στους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών στη Σκύρο

Πηγή: eviazoom.gr

The post Τσίπρας-Καμμένος στους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών στη Σκύρο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα