Αντετοκούνμπο: Θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ αν δεν έπαιζα μπάσκετ

13:45 18/2/2018 - Πηγή: Aixmi

«Μάλλον θα ήμουν security guard σε κάποιο κλαμπ αν δεν είχα σχοληθεί με το μπάσκετ», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους έκπληκτους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν για τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του σε All Star Game του NBA, το οποίο θα διεξαχθεί τα ξημερώματα

της Δευτέρας στο Staples Center.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ τόνισε ότι θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορεί. «Το μόνο που εύχομαι είναι να μην καρφώσει ο ΛεΜπρόν από πάνω μου», τόνισε.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάτζικ Τζόνσον, ότι ο Γιάννης μπορεί να κατακτήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με τους Μπακς είπε πως «είναι ένα σπουδαίο κομπλιμέντο, από τη στιγμή μάλιστα που έρχεται από έναν παίκτη που παρακολουθούσα πριν έλθω στη λίγκα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μείνω προσγειωμένος και να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Είναι ωραίο να ακούς καλά λόγια από σπουδαίους παίκτες».

Αναφερόμενος στο μέχρι τώρα ταξίδι του στον μαγικό κόσμο του NBA τόνισε: «Είναι πέρα από τη φαντασία μου! Θα παίξω σε δεύτερο All-Star Game, θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το βραβείο του MVP και κουβαλάω μια ομάδα στις πλάτες μου. Το αποδέχομαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης. Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος, προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι».

Αντετοκούνμπο: Θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ αν δεν έπαιζα μπάσκετ

The post Αντετοκούνμπο: Θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ αν δεν έπαιζα μπάσκετ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα