Πρόκληση Χρυσαυγίτη βουλευτή: Δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο

09:42 16/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Σάλο ξεσήκωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός ο οποίος από το βήμα της Βουλής αναπαρήγαγε τους ισχυρισμούς των χουντικών ότι στο Πολυτέχνειο δεν υπήρξαν νεκροί. «Πείτε μου έστω δυο ονόματα νεκρών» είπε και κατήγγειλε όσους λένε ότι «υπήρχαν νεκροί ενώ δεν υπήρχαν. Δεν υπήρξε ούτε ένας. Κι ευτυχώς που υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία, τα οποία αύριο δεν

θα γιορτάσουν αυτή την επέτειο».

«Έχει μια προτομή εκεί, ένα κεφάλι και πάνε και καταθέτουν στεφάνια. Και μάλιστα, η προτομή ανήκει σε κάποιον που είναι εν ζωή και κατέθεσε στεφάνι και ο ίδιος» πρόσθεσε. Στα λεγόμενα του βουλευτή αντέδρασε ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης του ΚΚΕ ο οποίος αντέτεινε:«Ύμνους στη χούντα και στον φασισμό δεν δεχόμαστε».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΤΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς απάντησε λέγοντας ότι «δεν μπορεί στην αίθουσα του Κοινοβουλίου να ακούγονται τέτοιες ιστορικές ανακρίβειες από οπαδούς της δικτατορίας».

Επίσης, η Εύη Χριστοφιλοπούλου της ΔΗΣΥ είπε: «Τους νόμους για τους δολοφόνους και εγκληματίες πρέπει να τους ξαναδούμε γιατί αυτά που ακούστηκαν στο ναό της Δημοκρατίας είναι απαράδεκτα, ανεπίτρεπτα και αισχρά».

Όταν ο Γιάννης Λαγός θέλησε να ξαναπάρει τον λόγο ο αντιπρόεδρος κ. Λαμπρούλης του έκλεισε το μικρόφωνο. «Παραχαράσσετε την ιστορία… Τι να μας πείτε; Ότι είστε νοσταλγοί της χούντας, όπως ακούστηκε; Ύμνοι στη χούντα και το φασισμό δεν δεχόμαστε…», είπε.

Το βίντεο από το newsit.gr

The post Πρόκληση Χρυσαυγίτη βουλευτή: Δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα