Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο με την Porsche

13:13 15/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Ηταν Φεβρουάριος, η τελευταία Κυριακή για τις Απόκριες και ο Υπάτιος Πατμάνογλου ταξίδευε με τη σύζυγο και τον γιο του, όταν σταμάτησε σε χώρο στάθμευσης στο 283ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας για να πάει ο ίδιος στην τουαλέτα. Βγαίνοντας αντίκρισε την Porsche που οδηγούσε ο

Γιώργος Βακάκης να πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημά του και η γυναίκα του με το παιδί του να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του.

Ενάμιση χρόνο μετά ο Υπάτιος αλλάζει σελίδα στη ζωή του και ετοιμάζεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του που μπήκε στη ζωή του πριν από εφτά μήνες περίπου, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω facebook ενώ μεσολάβησαν και κοινοί γνωστοί. Η ίδια είναι αγαπητή στα Μέγαρα όπου ασχολείται με τα κοινά ενώ φέρεται να έχει περάσει και η ίδια από μια τραγική απώλεια που της στοίχισε πολύ. O γάμος αναμένεται να γίνει αρχές Δεκεμβρίου.

The post Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο με την Porsche appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα