Πικραμμένος για Novartis: Ανυπόστατα ψεύδη

14:51 21/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Για ανυπόστατα ψεύδη και συκοφαντίες έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος από το βήμα της Βουλής για το θέμα της Νοvartis και επεσήμανε ότι επί πρωθυπουργίας του δεν υπήρξε καμία χρηματική καταβολή σε φαρμακευτική εταιρία.

«Στην αρχή αιφνιδιάστηκα, τώρα όμως κατατρύχομαι από αισθήματα οργής, αγανάκτησης» ανέφερε ο κ. Πικραμμένος

και πρόσθεσε σχεδόν με δάκρυα στα μάτια: «Κατηγορούμαι ότι ως ενεργεία δικαστικός λειτουργός δωροδοκήθηκα».

«Είναι πρόδηλο ότι οι μυθιστορηματικές αυτές κατηγορίες δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται για να κατηγορείται άδικα και να σπιλώνεται βάναυσα ένας άνθρωπος που υπηρέτησε 40 χρόνια την ελληνική δικαιοσύνη».
«Η υπηρεσιακή κυβέρνηση του 2012 κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύσκολα προβλήματα: Τεταμένες σχέσεις με δανειστές, κίνδυνο μπλακ άουτ στη χώρα, τεράστιες αναλήψεις καθημερινώς από τα ATM, ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» είπε ο κ.Πικραμμένος και συμπλήρωσε: «Έργο μας ήταν να οδηγηθεί η χώρα σε ομαλές εκλογές».

Αμφισβήτησε δε την μαρτυρία της ανώνυμης προστατευόμενης μάρτυρα με τον κωδικό όνομα Αικατερίνη Κελέση λέγοντας ότι «οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αποκύημα της φαντασίας του μάρτυρα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα διότι επί πρωθυπουργίας μου ουδέποτε καταβλήθηκαν χρήματα ούτε στην ελεγχόμενη ούτε σε καμία άλλη φαρμακευτική εταιρεία. Εμείς το μόνο που κάναμε είναι να δώσουμε χρήματα στον ΕΟΠΥΥ» επισήμανε ο πρώην πρωθυπουργός και έκανε λόγο για «αόριστους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς όπως αυτοί της ανώνυμο μάρτυρος».

Μάλιστα κατέληξε λέγοντας: «Να φτάσει μέχρι το τέλος, να λάμψει η αλήθεια και να παραδοθώ άσπιλος στην κοινωνία».

The post Πικραμμένος για Novartis: Ανυπόστατα ψεύδη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα