Καταγγελία κατά του Τραμπ: Με τη βία με φίλησε στο στόμα

14:45 21/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Για fake news κάνει πάλι λόγο ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του εναντίον νέων καταγγελιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες παρενόχλησε σεξουαλικά άλλη μία γυναίκα, αυτήν τη φορά το 2006 στον Πύργο Τραμπ.

H Ρέιτσελ Κρουκς, που γίνεται η 19η γυναίκα που καταγγέλλει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση, όπως

αναφέρει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η Washington Post δέχθηκε επίθεση ενώ ήταν μόλις 22 χρονών κι εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ για τον μεσιτικό κολοσσό του μεγιστάνα. Όπως καταγγέλλει, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ τη φίλησε στα μάγουλα ενώ στη συνέχεια τη φίλησε στα χείλη. Εκείνος περίμενε τον ανελκυστήρα κι εκείνη πήγε να του συστηθεί. Ανάμεσα στα φιλιά τη ρωτούσε “από που έρχεται κι αν θέλε να γίνει μοντέλο. Δεν μου άφηνε το χέρι και στη συνέχεια πήγε κατευθείαν στα χείλη μου».

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι κατασκευάζουν ψευδείς ειδήσεις και τον κατηγορούν γυναίκες που έχουν πάρει λεφτά. «Ποιος θα το έκανε αυτό που με κατηγορεί μέρα μεσημέρι σε δημόσιο χωρό κι ενώ παρακολουθείται από κάμερες ασφαλείας; Κι άλλες ψευδείς ειδήσεις» τόνισε.

The post Καταγγελία κατά του Τραμπ: Με τη βία με φίλησε στο στόμα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα