Εξιτήριο για τον Μπουτάρη μετά την εμφύτεση στεντ στην καρδιά

13:18 21/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Γιάννης Μπουτάρης, μετά την επιτυχή επέμβαση διάνοιξης καρδιακών αγγείων. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπεβλήθησε σε καρδιακό καθετηριασμό – στεφανιογραφία για την απεικόνιση των στεφανιαίων αρτηριών, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο.

Όπως είπε ο επεμβατικός καρδιολόγος Χουρμούζιος Αραμπατζής διαπιστώθηκαν δύο σημαντικού βαθμού στενώσεις αγγείων και υποβλήθηκε σε επιτυχή ανεπίπλεκτη αγγειοπλαστική με εμφύτευση stent. Τώρα είναι σε άριστη κατάσταση.

Η δήλωση

του θεράποντος γιατρού:

«Ο κ. Μπουτάρης επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο για προγραμματισμένο καρδιολογικό έλεγχο. Του συνέστησα να υποβληθεί σε καρδιακό καθετηριασμό – στεφανιογραφία για την απεικόνιση των στεφανιαίων αρτηριών.

Κατά τον έλεγχο στον στεφανιογράφο, διαπιστώθηκαν δύο σημαντικού βαθμού στενώσεις αγγείων. Στον ίδιο χρόνο υποβλήθηκε σε επιτυχή ανεπίπλεκτη αγγειοπλαστική δύο στεφανιαίων αγγείων με εμφύτευση stent. Παρέμεινε ασυμπτωματικός σε θάλαμο κατά τις επόμενες ώρες και σήμερα έλαβε εξιτήριο σε άριστη γενική κατάσταση«.

Εξιτήριο για τον Μπουτάρης μετά την εμφύτεση στεντ

The post Εξιτήριο για τον Μπουτάρη μετά την εμφύτεση στεντ στην καρδιά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα