Έρχεται το τουρκικό γεωτρύπανο - H μεγάλη ώρα του Ελληνισμού: Πρέπει να το σταματήσουν οπωσδήποτε

Έρχεται τον Μάρτιο το τουρκικό γεωτρύπανο και ημεγάλη ώρα του Ελληνισμο ήρθε: Πρέπει να το σταματήσουν οπωσδήποτε.

Όπως έκανε η Τουρκία και σταμάτησε τις ενέργειες της ΕΝΙ έτσι και Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να κάνουν το ίδιο ακριβώς με την Τουρκία και να σταματήσει κάθε παράνομη ενέργειά της στην κυπριακή ΑΟΖ...

Τον Μάρτιο αναμένεται
το γεωτρύπανο που αγόρασε η Τουρκία από την Νότιο Κορέα να ξεκινήσει δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.

Πρόκειται για το DeepSea Metro 2 που πήρε από την νότιο Κορέα προηγμένης τεχνολογίας.

Εάν δεν σταματηθεί τότε η Κύπρος παραιτείται των κυριαρχικών δικαιωμάτων της και η Ελλάδα παραιτείται από την προστασία της Κύπρου και αποδέχεται την «δορυφοροποίησή» της από την Τουρκία.

Ως εδώ:Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Μόλις γίνουν οι τεχνικές διαδικασίες και οριστεί το νέο όνομα του αναμένεται να πάει στην περιοχή, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, η οποία δημοσιεύει και χάρτη για την ΑΟΖ που διεκδικεί η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο.

Από την πλευρά του το CNNTurk αναφέρει ότι η ένταση στην Μεσόγειο κλιμακώνεται, ενώ επικαλείται σχόλιο ανώτατου Τούρκου αξιωματούχου στο πρακτορείο Ντογάν ότι «η στάση της ελληνοκυπριακής πλευράς στο θέμα της ενέργειας είναι απαράδεκτη» και ότι «οι ελληνοκύπριοι πρέπει να συνέλθουν» καθώς «το φυσικό αέριο είναι κοινή αξία τουρκοκυπρίων και ελληνοκυπρίων».
Keywords
Τυχαία Θέματα