Παπακώστα: Δικαίωμα του πολίτη να ζητεί από αστυνομικό με πολιτικά την ταυτότητα

10:04 13/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Αποφασισμένοι να εφαρμόουν το δόγμα της μηδενικής ανοχής είναι στο υπουργέιο Προστασίας του Πολίτη σύμφωνα με τις δηλώσεις της υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Όσον αφορά στο περιστατικό με μέλη του Ρουβίκωνα που ζήτησαν να δουν τις ταυτότητες αστυνομικών είπε: «Είναι δικαίωμα του πολίτη να ζητάει από τον αστυνομικό όταν είναι με πολιτικά την ταυτότητά του. Αυτό συνέβη στου Ζωγράφου. Είδαν δύο ιδιώτες που θεωρούσαν ότι τους παρακολουθούσαν και ζήτησαν την ταυτότητά τους. Αυτοί ανέβασαν το βίντεο στα social media

και έτσι δημιουργήθηκε το θέμα».

Σχετικά με όσα έγιναν στο Εφετείο το πρωί της Δευτέρας σχολίασε: «Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν έγιναν συλλήψεις, δεν δόθηκε εντολή να μην πραγματοποιηθούν συλλήψεις» και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να εντείνουν και οι ίδιοι περισσότερο την αυτοπροστασία τους, να προσέξουν τον εαυτό τους».

The post Παπακώστα: Δικαίωμα του πολίτη να ζητεί από αστυνομικό με πολιτικά την ταυτότητα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα