Μπακογιάννης: Οι Αθηναίοι είναι αόρατοι…

17:32 12/11/2018 - Πηγή: Aixmi

«Αν με ενδιέφερε η κεντρική πολιτική σκηνή θα είχα κάνει αυτή την επιλογή εδώ και πολλά χρόνια».

Την απάντηση αυτή έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο Θέμα 104,6 και στον Γιάννη Πρετεντέρη. Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι καινούριος στα κοινά. Είμαι εννιά χρόνια τώρα, στην αρχή ως δήμαρχος Καρπενησίου και μετά ως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν

ότι αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Αγαπώ πολύ την αυτοδιοίκηση. Αυτό που χρειάζεται ο δήμος Αθηναίων είναι σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Μπακογιάννης περιέγραψε την Αθήνα ως εγκαταλελειμμένη πόλη, αποδίδοντας προφανώς ευθύνες και στον επί 8 χρόνια δήμαρχο Γιώργο Καμίνη.

«Κάθε μέρα περπατάω στις γειτονιές και παντού διαπιστώνω μια εικόνα απόλυτης εγκατάλειψης. Έχει κανείς την αίσθηση ότι οι Αθηναίοι είναι ξεχασμένοι, είναι αόρατοι και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Γι΄ αυτό και εμείς δίνουμε βάση στον πολιτισμό της καθημερινότητας», σημείωσε.

The post Μπακογιάννης: Οι Αθηναίοι είναι αόρατοι… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα