Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου

09:19 13/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε σε μπαγκαζιέρα μηχανής έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου στη zougla.gr και την Εφημερίδα των Συντακτών και σήμανε συναγερμός. Υπήρχε προειδοποίηση ότι η βόμβα θα εκραγεί σε 20 λεπτά και δεν είναι φάρσα. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο όπως και κλιμάκιο του Τμηματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Εντοπίστηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός και πληροφορίες αναφέρουν

ότι δεν εξερράγη από λάθος στη συνδεσμολογία.

Ο κ. Ντογιάκος μιώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε: «Ειδοποιηθήκαμε από την Αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου.Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας, που βρίσκομαι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου».

«Η βόμβα στο σπίτι του Ντογιάκου είναι η είδηση της ημέρας… Το ότι φτάνει στο σπίτι του εισαγγελέα και απειλεί τη ζωή του , θυμίζει Κολομβία…εικόνα χάους και όχι κράτους…», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης

The post Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα