Ο Γκρούεζας ζει -Και, όμως, η ΝΔ είχε υποσχεθεί άλλα…

13:54 27/11/2019 - Πηγή: Aixmi

Εντάξει, όλοι το ξέρουμε εδώ και δεκαετίες. Οι κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως κόμματος, κάνουν τα ίδια. Αντιμετωπίζουν σαν «λάφυρο« τον κρατικό μηχανισμό και διορίζουν στρατιές αποτυχημένων πολιτευτών ή συνταξιούχων βουλευτών ή συγγενών και κουμπάρων τους. Αρκεί να είναι «του κόμματος», όπως έλεγε ο αθάνατος κομματάρχης Γκρούεζας στον «Μαυρογιαλούρο».

Τα ίδια βλέπουμε και σήμερα με ορισμένα από τα πρόσωπα που επελέγησαν για τις διοικήσεις των δημόσιων νοσοκομείων. Με μια διαφορά. Πλέον, η Ελλάδα διανύει τον

ένατο χρόνο μετά τη χρεοκοπία -που σημαίνει ότι μυαλά δεν αλλάξαμε. Και, κυρίως, στην πρωθυπουργία βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που είχε διαβεβαιώσει ότι τέτοια δεν θα συνέβαιναν επί των ημερών του. Και, όμως, συμβαίνουν.

Πόσο μάλλον που ο ευσταλής 80χρονος πρόεδρος κυνηγετικού συλλόγου, που ορίστηκε πρόεδρος του νοσοκομείου Καρδίτσας, δηλώνει φόρα παρτίδα ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης του είχε υποσχεθεί τη θέση πριν από τις εκλογές. Αλήθεια; Ψέματα; Μικρή σημασία έχει. 

Εκείνο που έχει αξία είναι η μεγάλη εικόνα. Και αυτή έδειξε ότι οι παλαιοκομματικές, οι φαύλες πρακτικές, συνεχίζονται.

The post Ο Γκρούεζας ζει -Και, όμως, η ΝΔ είχε υποσχεθεί άλλα… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα