Γραμματέας Φρουζή: Δεν είμαι η «Κελέση», δεν ξέρω για μίζες σε πολιτικούς

22:02 26/11/2019 - Πηγή: Aixmi

Aρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η προστατευόμενη μάρτυς «Αικατερίνη Κελέση», η πρώην γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή, Μαρία Μαραγγέλη, καταθέτοντας στην Προανακριτική για την Novartis, ενώ επέμεινε ότι δεν έχει καταθέσει ούτε στην αμερικανική Δικαιοσύνη. Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που την έφεραν να ταυτίζεται με την προστατευόμενη μάρτυρα, απάντησε ότι δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίοον τους διότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Η πρώην γραμματέας του κ. Φρουζή είπε ότι έχει δώσει κατάθεση τον Οκτώβριο

του 2017, μετά από κλήση της κ. Τουλουπάκη, παρουσία δύο εισαγγελέων, ενώ το ίδιο έχει κάνει και το 2018 στο τμήμα Καταπολέμησης Διαφθοράς. Όπως διευκρίνισε η εισαγγελέας Διαφθοράς  δεν ήταν παρούσα στην κατάθεση που έδωσε καθώς και ότι δεν τη συνάντησε ποτέ, πέραν διευκρινιστικών καταθέσεων.

Απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις είπε ότι «δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή της για πολιτικά πρόσωπα. Δεν ήταν η αρμοδιότητά μου», ανέφερε. Ούτε γνωρίζει κάτι για τυχόν δωροδοκία των πρώην υπουργών Ανδρέα Λοβέρδου, Αδωνη Γεωργιάδη, Ανδρέα Λυκουρέντζου. Σημείωσε δε ότι δεν είδε ποτέ τον κ. Φρουζή να φεύγει από το γραφείο του με βαλίτσα γεμάτη χρήματα.

Σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Πλεύρη αν είδε τον Κ. Φρουζή να φεύγει με βαλίτσα προς το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά, απάντησε αρνητικά. «Αν έφευγε ο Φρουζής από το γραφείο του θα τον έβλεπα εγώ κι άλλοι πολλοί. Δεν έγινε κάτι τέτοιο». 

Επικριτική ήταν, πάντως, για τον πρώην προϊστάμενό της, με τον οποίο άλλωστε βρίσκεται σε αντιδικία.

«Κάθε 15 μέρες άλλαζε αυτοκίνητο. Μου ζήτησε να πάρω την Πόρσε στο σπίτι και αρνήθηκα», υποστήριξε. «Ο Φρουζής εκδιώχθηκε από τη Novartis το 2015 για εσωτερικές ατασθαλίες. Το ξέρω γιατί συνέτασσα τα κείμενα»

The post Γραμματέας Φρουζή: Δεν είμαι η «Κελέση», δεν ξέρω για μίζες σε πολιτικούς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα