Ντελίριο Ερντογάν: Δε γίνατε παστά ψάρια στο Σαγγάριο, πέσατε στη θάλασσα

19:33 11/3/2018 - Πηγή: Aixmi

«Ξεσάλωσε» ο Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας, απαντώντας στον Προκόπη Παυλόπουλο, που πρόσφατα είπε ότι «μπορεί να μην έχουμε σήμερα το έδαφος, το οποίο ιστορικά θα μας αναλογούσε» και τόνισε ότι «είμαστε χώρα ειρηνική, αλλά ξέρουμε να είμαστε και απέναντι αν η ιστορία μας υποχρεώσει».

Ο πρόεδρος της Τουρκίας μίλησε για κάποιους που «ξεστομίζουν κουβέντες μεγαλύτερες από το μπόι τους» και έφτασε να πει (απευθυνόμενος στους Έλληνες) πως «γλύτωσαν και δεν έγιναν παστά ψάρια στον Σαγγάριο» και πως «έφυγαν από την Τουρκία

πέφτοντας στη θέλασσα».

Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε, αναφερόμενος στη μάχη του Σαγγάριου, πριν από τη μικρασιατική καταστροφή.

«Όσοι θέλουν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους ας πάνε να κοιτάξουν την πρόσφατη ιστορία τους. Όσοι εκστομίζουν μεγαλύτερες κουβέντες από το μπόι τους πρώτα να διαβάσουν βιβλία ιστορίας. Ας μάθουν πολύ καλά πως γλίτωσαν να γίνουν παστά ψάρια στο Σαγγάριο, και πως έφυγαν από εδώ πέφτοντας στη θάλασσα».

Ο Ταγίπ Ερντογάν επετέθη και στο NATO για το γεγονός ότι δεν στηρίζει την στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στην Αφρίν, της Συρίας..

«Ε! ΝΑΤΟ, πού είσαι; Με όλα αυτά που συμβαίνουν στη Συρία, πότε το NATO θα πάρει τη μεριά μας; Το ΝΑΤΟ έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η Τουρκία στέλνει δικούς της στρατιώτες στις ζώνες σύγκρουσης όταν της ζητείται, αλλά εκείνη δεν εισπράττει υποστήριξη σε αντάλλαγμα».

Ντελίριο Ερντογάν: Δε γίνατε παστά ψάρια στο Σαγγάριο, πέσατε στη θάλασσα

The post Ντελίριο Ερντογάν: Δε γίνατε παστά ψάρια στο Σαγγάριο, πέσατε στη θάλασσα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα