Φώφη: Τσίπρας και υπουργοί να κλείσουν το στόμα τους-Κάνουν κακό

12:07 11/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Ιδιαίτερα επικριτική για τους χειρισμούς τού πρωθυπουργού και τής κυβέρνησης, στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αλλά και γενικότερα στο θέμα των ελληνοτουρκικών θέσεων, ήταν η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον Σκάι.

«Αν έχουν γραμμή να συγκαλέσουν επιτέλους Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, ειδάλλως να κλείσουν το στόμα τους… Ξέρουν κάτι; Αν δεν ξέρουν, τότε γιατί πυροδοτούν το κλίμα; Ας σεβαστούν τον τουρισμό μας και τις θυσίες του ελληνικού λαού», είπε. και πρόσθεσε: «Πρώτος ο Τσίπρας,

να κλείσει το στόμα του».

«Εχουμε κυβέρνηση με διγλωσσία, με διαφορετικές γραμμές, πυροδοτούν το κλίμα οι αρμόδιοι υπουργοί… Όταν λέμε ότι φέτος θα έχουμε ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια για τον τουρισμό μας, είναι κουβέντες αυτές να μιλάμε για θανατηφόρο ατύχημα και ομηρία; Τι κάνουν για τους Έλληνες στρατιωτικούς; Τι κάνουν απέναντι στην Τουρκία, στην προκλητικότητα των Σκοπίων; Έχουν διαφορετικές γραμμές για όλα τα θέματα. Η διγλωσσία και κρυφή διπλωματία συνεχίζονται», τόνισε η επικεφαλής τού Κινήματος Αλλαγής.

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον πρωθυπουργό, τη Δευτέρα, δήλωσε: «Με τον Σταύρο προχωράμε μαζί, είναι μέσα στο Κίνημα Αλλαγής, προχωράμε με τις δυσκολίες μας… Ξεκαθάρισε και ο ίδιος ότι δεν είναι ρεζέρβα του Τσίπρα. Αν ο Σταύρος ήθελε να είναι μαζί με τον Τσίπρα θα ήταν εδώ και πολύ καιρό, προχωράμε μαζί, η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή, μετρά αντίστροφα η κατάσταση γι’ αυτούς».

Τέλος, αναφερόμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλο, σημείωσε «έχουμε διαφορές που δεν κρύβουμε κάτω από το χαλί» και συμπλήρωσε: «Ακολουθούμε τις κεντρικές αποφάσεις του κόμματος προχωράμε μαζί όσοι συμφωνούμε».

The post Φώφη: Τσίπρας και υπουργοί να κλείσουν το στόμα τους-Κάνουν κακό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα