Ο Ντάνος για τις φωτο που τάιζε τη Ντορέττα στο στόμα

17:43 11/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Το γύρο του διαδικτύου έκαναν οι φωτογραφίες του περιοδικού Hello που έδειχναν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ταΐζει στο στόμα τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ οι φήμες πως είναι ζευγάρι φούντωσαν ακόμη περισσότερο όταν πήγαν μαζί να ακούσουν τον Νίκο Βέρτη.

Η Σάσα Σταμάτη

«τσάκωσε» τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον ρώτησε ευθέως αν τελικά είναι ζευγάρι με την Ντορέττα.

«Δεν παίζει τίποτα, εκτός από μία ωραία σχέση. Τη γουστάρω πάρα πολύ ως άνθρωπο, όλα τα άλλα είναι κουτσομπολιά. Πήγαμε μετά να ακούσουμε τον Νίκο Βέρτη γιατί ήταν κανονισμένο», εξομολογήθηκε ο Ντάνος, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ισχύει πως φιλήθηκαν μετά το τέλος της νυχτερινής τους εξόδου στο πάρκινγκ, του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.

«Αυτά τα είπε κάποια στην τηλεόραση και αυτό ήταν μεγάλο φάουλ γιατί στη μέση υπάρχουν οικογένειες και παιδιά. Αν θέλω να τα φτιάξω με μία κοπέλα δεν θα πάρω άδεια από κανέναν. Αν τα φτιάξω δεν θα έχω πρόβλημα να βγω και το πω κιόλας. Εμείς βγήκαμε να φάμε, κρύωσε και της έδωσα και το μπουφάν μου», είπε.

Ο Ντάνος για τις φωτο που τάιζε τη Ντορέττα στο στόμα

The post Ο Ντάνος για τις φωτο που τάιζε τη Ντορέττα στο στόμα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα