Λίνα Δρούγκα: Οι σοκολάτες και ο αναπνευστήρας του Mega…

12:56 11/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Μια ανάρτηση με «γλυκόπικρη γεύση» έκανε η Λίνα Δρούγκα για το Mega, στο οποίο εργάζεται τα 20 τελευταία χρόνια.

Με αφορμή μια παλιά (προ τετραετίας) δημοσίευσή της, από εκείνες που υπενθυμίζει σε όλους το facebook κατά καιρούς, θυμάται μικρές καθημερινές συνήθειες στο κανάλι, στην αίθουσα σύνταξης, στους διαδρόμους. Γέλια, αστεία, χαρές, κακές στγμές.

Η Μίνα Καραμήτρου είχε πάντα σοκολάτες στο συρτάρι της, για περιπτώσεις έκτακτης

ανάγκης. «Ανοίγαμε το τελευταίο συρτάρι και παίρναμε, έτσι απλά», γράφει η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου τού άλλοτε μεγάλου καναλιού.

Και προσθέτει: Δυο μέρες πριν βγει ο αναπνευστήρας από το πολύπαθο Μega, όπως όλα δείχνουν.

Η σημερινή ανάρτησή της:

4 χρονια πριν, καναμε…πλακιτσα για τις σοκολατες που παντα ειχε στο συρταρι της κρυμμενες η Μινα, σε περιπτωση εκτακτης λιγουρας…. Ανοιγαμε το τελευταιο συρταρι και παιρναμε, ετσι απλα…. Μαρτιος του 18, δυο μερες πριν, οπως ολα δειχνουν, βγει ο αναπνευστηρας απο το πολυπαθο Μεγκα, ερχεται το fb, και μου φερνει στο μυαλο μικρες καθημερινες συνηθειες στην αιθουσα συνταξης, οπως αυτη, κουβεντες στους διαδρομους για σημαντικα και ασημαντα, γελια, αστεια, χαρες, κακες στιγμες….Ενα περασμα απο το αθλητικο, μετα το πολιτικο, να δω ποιον θα πειραξω…. Και μετα στη συσκεψη…20 χρονια εκει μεσα… Καλη Κυριακη!

Και η προτετραετίας δημοσίευση:

4 Μαρτίου 2014

Μινα Καραμητρου, κρυψε επιτελους τις σοκολατες!!!! Με εχεις καταστρεψει!!!!!

Λίνα Δρούγκα: Οι σοκολάτες και ο αναπνευστήρας του Mega

The post Λίνα Δρούγκα: Οι σοκολάτες και ο αναπνευστήρας του Mega… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα