Συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς

11:10 11/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Συλλαλητήριο για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, που κρατούν οι Τούρκοι στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, θα γίνει στι μία και μισή το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.

Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στους διοργανωτές, παρόντες θα είναι και οι γονείς τού λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι μαζί με τους γονείς τού ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη αναμένεται τη Δευτέρα να βρεθούν ξανά στην Αδριανούπολη,
για να επισκεφθούν τα παιδιά τους.Ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, είπε στον ΣΚΑΪ ότι «εμείς θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα τής καλής γειτνίασης, της φιλίας μεταξύ των δύο λαών και να βροντοφωνάξουμε το αίτημά μας να γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω. Είμαστε ρεαλιστές, βλέπουμε ότι η υπόθεση αυτή ίσως έχει αρκετά χρονικά μακρύ δρόμο ακόμη αλλά εμείς θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα».

The post Συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα