Νέο πρόγραμμα Αντέννα: Σήριαλ, σάτιρα, τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι

19:40 11/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Την ψυχαγωγική πρόταση τού Αντέννα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Οι ελληνικές σειρές που ετοιμάζονται:

Η δραματική «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη. Πρωταγωνιστούν η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ταμίλα Κουλίεβα και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Η κοινωνική σειρά μυστηρίου «Επιστροφή», σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη. Παίζουν Άννα Μαρία

Παπαχαραλάμπους, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και άλλοι.

Η κωμωδία «Πέτα τη φριτέζα», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού – Μάκη Πιτταρά και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού. Παίζουν Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Ουζουνίδου, Τζένη Μπότση, Νικολέττα Κοτσαηλίδου.

Επίσης, η σειρά «Κάνε Γονείς να δεις καλό», σε σενάριο των Σάρα Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου και Νίκου Κρητικού.

Αλλά και τα «Εγκλήματα Πάθους», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη Μία αστυνομική σειρά που αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια σε ύφος δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ.

Στο prime time θα υπάρχει, για δεύτερη σεζόν, το ριάλιτι “Nomads”, τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στη Μαδαγασκάρη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρνήθηκε να το παρουσιάσει.

Στη late night ζώνη θα συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα«, όπως και το «Βινύλιο«.

Θα δούμε, ακόμη, το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής «Όσα γνωρίζει η πεθερά», το μουσικό τηλεπαιχνίδι “Beat Buzzer”, με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαυρίδη, την εκπομπή «Κοινή Λογική», που έχει ως επίκεντρο απλούς πολίτες, οι οποίοι σχολιάζουν την καθημερινότητα, καθώς και την νέα εκπομπή «Το Ταίρι Ξέρει» με τον Τόνι Σφήνο, που ήδη προβάλλεται από τις αρχές Ιουλίου.

Εννοείται ότι θα συνεχιστεί η καθημερινή εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και στην απογευματινή ζώνη τα δύο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και «Still Standing” με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Στην ενημέρωση ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει την παρουσίαση τού κεντρικού δελτίου και ο Γιώργος Παπαδάκης την καθημερινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Νέο πρόγραμμα Αντέννα: Σήριαλ, σάτιρα, τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι

The post Νέο πρόγραμμα Αντέννα: Σήριαλ, σάτιρα, τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα