Νέες κατηγορίες για Άκη: Έδωσε 700.000 ελβετικά φράγκα από μίζα για ασφάλεια ζωής

16:05 11/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες βρέθηκε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός κατηγορείται για ακόμη μια μίζα ύψους 773.989,20 ελβετικών φράγκων, χρήματα που επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής στην Ελβετία και να αποτελούν μέρος των εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε για τις συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Μετά

την απολογία του στην ειδική ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς ο Ακης Τσοχατζόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το εν λόγω συμβόλαιο και υποστήριξε ότι ήταν στο όνομα του εξαδέλφου του Νίκου Ζήγρα.

Βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή και ερωτηθείς σχετικά, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο κ.Τσοχατζόπουλος εξερράγη λέγοντας «Ποιος σας τα λέει αυτά;».
Ενώ πρόσθεσε, «αυτή η κατηγορία με συνοδεύει εδώ και πολλά χρόνια από ανεύθυνες, καταχρηστικές στάσεις θεσμών και πολιτών» είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος έξω από τα κτίρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και πρόσθεσε: «Επομένως αυτά μόνο μέσα από τς διαδικασίες τις θεσμικές της δικαιοσύνης μπορούμε να τα απαντήσουμε».

The post Νέες κατηγορίες για Άκη: Έδωσε 700.000 ελβετικά φράγκα από μίζα για ασφάλεια ζωής appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα