«Επίθεση» Θεοδωράκη σε Καμμένο: Είναι «ακραίος εθνικολαϊκιστής»

16:43 11/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Δριμεία επίθεση σε βάρος του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Ερωτηθείς σχετικά με την παρουσία του υπουργού Αμύνης στη σύνοδο του ΝΑΤΟ και τις διαδικασίες για την ένταξη της ΠΓΔΜ ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε πως είναι ακατανόητη «η διαφωνία του υπουργού Εξωτερικών

με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Επιπλέον είναι εις βάρος των εθνικών συμφερόντων. Ειδικά σε τέτοια θέματα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν μπορεί να διαφωνεί με την κυβέρνηση. Είναι πρόβλημα του κ. Τσίπρα και πρέπει να το λύσει». Πρόσθεσε δε πως «ο κ. Καμμένος ανάλογα με τις βραδιές του έχει μια διαφορετική θέση το πρωί. Ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει εταίρο και αυτό το σχήμα πορεύεται δημιουργώντας προβλήματα στα εξωτερικά θέματα» είπε χαρακτηριστικά.

ΑΕπιπλέον ανέφερε πως θεωρεί «απαράδεκτο ένας άνθρωπος εθνικολαϊκιστής, ακραίων απόψεων, απρόβλεπτων αντιδράσεων να είναι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας».

Ερωτώμενος για τις δηλώσεις βουλευτών του Ποταμιού που βλέπουν θετικά μια μετεκλογική συνεργασία, είτε με τη ΝΔ, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ,ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε ότι το Ποτάμι θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία, ενώ είπε: «Όλους μας ενώνει η απόφαση το Ποτάμι να κατέβει στις επόμενες εκλογές αυτόνομο. Οι βασικές θέσεις που υπερασπίζεται το Ποτάμι μας ενώνουν όλους. Η κοινή μας ατζέντα είναι ισχυρότερη από το βλέμμα δεξιά ή αριστερά».

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο τετραπλών εκλογών τον Μάιο του 2019, και την τροπολογία που κατέθεσαν 16 κυβερνητικοί βουλευτές, τόνισε πως «οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ παίζουν την κολοκυθιά». «Πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν ότι οι δημοτικές εκλογές πρέπει να γίνουν τον Οκτώβριο του ’19. Τώρα μας λένε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν τον Μάιο. Η πολιτική δεν είναι παιχνίδι. Χρειάζεται σταθερούς κανόνες. Δημιουργείται αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες που είναι εις βάρος της οικονομίας, εις βάρος της ανάπτυξης», είπε χαρακτηριστικά.

The post «Επίθεση» Θεοδωράκη σε Καμμένο: Είναι «ακραίος εθνικολαϊκιστής» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα