Κρεμλίνο: Δεν διαθέτουμε υλικό που να διακυβεύει τη φήμη Τραμπ (BINTEO)

13:53 11/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Προϊόν μιας «απόλυτης παραποίησης» με στόχο να βλάψει τις διμερείς σχέσεις με την Ουάσινγκτον, χαρακτήρισε τις κατηγορίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών το Κρεμλίνο διαβεβαιώνοντας ότι η Ρωσία δεν διαθέτει δυσφημιστικό υλικό κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ επεσήμανε ότι «το Κρεμλίνο δεν έχει στην κατοχή του ‘kompromat’ για τον Ντόναλντ Τραμπ», χρησιμοποιώντας όρο της Σοβιετικής Ένωσης αποδιδόμενος σε ενοχοποιητικές πληροφορίες που συλλέγονταν σε βάρος προσώπων τα οποία

θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενα εκβιασμού.

Με αυτόν τον τρόπο το Κρεμλίνο απάντησε στα αμερικανικά ΜΜΕ που αποκάλυπταν την ύπαρξη 35σέλιδου εγγράφου με ενοχοποιητικές πληροφορίες για τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως η φερόμενη ύπαρξη ενός βίντεο σεξουαλικής φύσης που γυρίστηκε κρυφά από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες στη διάρκεια μιας επίσκεψης στη Μόσχα το 2013.

Το έγγραφο αυτό, το οποίο συντάχθηκε από έναν πρώην πράκτορα της βρετανικής αντικατασκοπείας που κρίνεται αξιόπιστος από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, γνωστοποιεί επίσης φερόμενες ανταλλαγές πληροφοριών για πολλά χρόνια ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ, το περιβάλλον του και το Κρεμλίνο και προς τις δύο κατευθύνσεις.

«Ορισμένοι άνθρωποι πυροδοτούν αυτήν την υστερία» επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση αυτή «κυνήγι μαγισσών».

'BuzzFeed Runs Unverifiable Trump-Russia Claims' #FakeNews https://t.co/d6daCFZHNh

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 11, 2017

Χθες το βράδυ και ο ίδιος ο Τραμπ είχε διαψεύσει τα αμερικανικά δημοσιεύματα λέγοντας: «Ψευδείς Ειδήσεις – Ένα Απόλυτο Πολιτικό Κυνήγι Μαγισσών!»

FAKE NEWS – A TOTAL POLITICAL WITCH HUNT!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 11, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα