Από μετακλητή υπάλληλος, διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Δραγασάκη

12:29 11/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Εμπιστοσύνη σε νέους και νέες δείχνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά την υπουργοποίηση της Έφης Αχτσιόγλου και την ανάθεση της διεύθυνσης του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη στην Κατερίνα Νοτοπούλου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης έκανε διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου την 33χρονη Ηρώ Ζαβογιάννη.

Σύμφωνα

με τον «ΒΗΜΑτοδότη», ο κ. Δραγασάκης αναβάθμισε τη μετακλητή υπάλληλο που υπηρετούσε στο πολιτικό του γραφείο σε θέση Διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Η Ηρώ Ζαβογιάννη από τον Νοέμβριο του 2015 παρείχε τις υπηρεσίες της στην Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης ενώ πλέον θα αναλάβει το απαιτητικό έργο της διεύθυνσης του γραφείου του Αντιπροέδρου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 33χρονη έχει εμπειρία από τη δημόσια υπηρεσία. Η ίδια υπήρξε υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κυριακάκη.

Επίσης, όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης», «θεωρείται συνεργάτιδα κυβερνητικού αξιωματούχου με τα περισσότερα… μεταπτυχιακά. Τρία παρακαλώ. Περισσότερα απ΄αυτά της κυρίας Αχτσιόγλου. Εκτός από το πτυχίο που διαθέτει από το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών διαθέτει μεταπτυχιακό στα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» από το Πανεπιστήμιο του Κέντ, μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στη «Διεθνή Ιατρική: Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα«.

Keywords
Αναζητήσεις
ηρω ζαβογιαννη δραγασακης
Τυχαία Θέματα