Αποχώρησε από εκπομπή του Star o Π. Ρήγας – Εκνευρίστηκε με τον Ν. Δένδια (ΒΙΝΤΕΟ)

12:53 11/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Το Κυπριακό και το κλείσιμο της αξιολόγησης ήταν τα θέματα της συζήτησης σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του Star που παρουσιάζει η Πόπη Τσαπανίδου, με καλεσμένους τον Νίκο Δένδια, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ και τον Παναγιώτη Ρήγα, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύντομα οι τόνοι ανέβηκαν. Ο κ. Δένδιας εκνευρίστηκε με τη διακοπή από τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

«αρχίσαμε τις διακοπές… αρχίσαμε τις βρισιές….» είπε ο κ. Δένδιας. «Τελειώστε τις ανοησίες να πάμε παρακάτω» του είπε και καθώς επαναλάμβανε τη φράση του «τελειώστε τις ανοησίες» ο κ. Ρήγας εξοργίστηκε με αποτέλεσμα να φύγει εκνευρισμένος από το στούντιο.

«Η συζήτηση εξελίχθηκε σε έντονους τόνους, και εκείνη την ώρα ζήτησα και τη συνδρομή του κ. Δένδια να διακόψουμε το πολιτικό τραπέζι. Ο κ. Δένδιας είπε ότι ένιωσε απροστάτευτος από τη δική μου πλευρά, ότι δεν τον προστάτευσα στα προσβλητικά σχόλια του κ. Ρήγα. Εγώ του απάντησα ότι ήταν ενήλικες, δύο πολιτικοί που ρυθμίζουν τις ζωές μας, άρα το επίπεδο του διαλόγου δεν έχει ανάγκη από διαιτητές» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου σχολιάζοντας την αποχώρηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ από την τηλεοπτική συζήτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα