Ακραίος καιροσκοπισμός Βαρουφάκη η εμπλοκή της Μάγδας Φύσσα

20:48 16/1/2020 - Πηγή: Aixmi

Με χρονική σειρά δυο ειδήσεις και μετά μία ερώτηση:

Η πρώτη είδηση: Ο Γιάννης Βαρουφάκης, έχοντας δίπλα του βουλευτές του κόμματός του, ανακοινώνει ότι προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Μάγδα Φύσσα. Το θέμα παίρνει ευρύτατη δημοσιότητα και οι περισσότεροι διερωτώνται πώς κατάφερε να πείσει ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 την τραγική μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Η δεύτερη: Η Μάγδα Φύσσα δηλώνει ότι δεν την είχε ενημερώσει καν για την απόφασή του να εμπλέξει δημοσίως

το όνομά της. Και προσθέτει ότι δεν μπορεί να δεχθεί την πρόταση, διότι έχει δώσει όλη την ενέργειά της στην ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής και, επίσης, διότι δεν την ενδιαφέρει η πολιτική.

Η ερώτηση: Τι άλλο παρά ακραίο καιροσκοπισμό δείχνει η κίνηση του Βαρουφάκη; Όταν σχεδιάζει και ανακοινώνει, εν αγνοία της, πρόταση για το ανώτατο αξίωμα της Πολιτείας, δεν έχει προφανή στόχο τον προσπορισμό μικροκομματικών κερδών εκμεταλλευόμενος την εξαιρετικά μεγάλη αγάπη του λαού προς το πρόσωπό της;

The post Ακραίος καιροσκοπισμός Βαρουφάκη η εμπλοκή της Μάγδας Φύσσα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα