Mega- Δυο καναλάρχες πιέζουν ασφυκτικά να κλείσει…

11:50 6/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Δυο καναλάρχες ιδιωτικών σταθμών ασκούν ασφυκτικές πιέσεις για να κλείσει το Mega, το οποίο κερδίζει σημαντικό μερίδιο από τη διαφημιστική πίτα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, αν και λειτουργεί ως οιονεί video club.

Υποστηρίζουν ότι έχει παραβιαστεί ντε φάκτο η νομοθεσία από τη στιγμή που ο σταθμός δεν μεταδίδει ζωντανό ενημερωτικό πρόγραμμα και επισημαίνουν ότι το ΕΣΡ

όφειλε να έχει διακόψει τη λειτουργία του ήδη από τις 27 Φεβρουαρίου, όπως προβλέπει ο νόμος Παππά για τα κανάλια που δεν διεκδίκησαν τηλεοπτική άδεια.

Οι δυο καναλάρχες επιμένουν ότι δεν πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στο Mega να μετεξελιχθεί σε θεματικό σταθμό, όπως ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, διότι δεν διαθέτει φορολογική, τραπεζική και ασφαλιστική ενημερότητα, ούτε επιχειρηματικό σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Κάνουν δε λόγο για νόθευση τού ανταγωνισμού από τη στιγμή που οι ίδιοι πληρώνουν δεκάδες εκατομμύρια σε νέα προγράμματα, αλλά και σε μισθούς, ενώ οι ιδιοκτήτες τού Mega δεν έχουν βάλει καθόλου το χέρι στην τσέπη και αποπληρώνουν τα τραπεζικά δάνεια τής ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ από τα διαφημιστικά έσοδα που εισρέουν στους δεσμευμένους από τις τράπεζες λογαριασμούς.

Και μόνο να παρακολουθούσε κάποιος το ρεπορτάζ, που μετέδωσε ο Σκάι στο κεντρικό του δελτίο, θα έβγαζε καθαρό συμπέρασμα.

Mega- Δυο καναλάρχες πιέζουν ασφυκτικά να κλείσει…

The post Mega- Δυο καναλάρχες πιέζουν ασφυκτικά να κλείσει… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα