Θέλει η Δαλάκα να κρυφτεί, αλλά το ψώνιο δεν την αφήνει…

09:40 6/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Θέλει η Δαλάκα να κρυφτεί στο Survivor, μα η χαρά δεν την αφήνει, φιλαράκι μου. Τι πράγμα είναι αυτό, τι αλαζονεία, τι εγωκεντρισμός…

Παριστάνει την αρχηγό στην ομάδα των «Διασήμων», χωρίς να καταλαβαίνει ότι κανείς δεν τής αναγνωρίζει τέτοιο ρόλο. Είναι τραυματίας και απαιτεί να αγωνιστεί στον τελευταίο καθοριστικό αγώνα. Τα πάει χάλια, αλλά διεκδικεί την πρωτοκαθεδρία στη νίκη, την οποία η ομάδα της κερδίζει μόνο επειδή ο Στέλιος Κρητικός καλύπτει την απόσταση που είχε μείνει πίσω η ίδια..

Την κράζει

ο Σάκης Τανιμανίδης, φιλαράκι, τής μιλάει αιχμηρά και ο συμπαίκτης της Μιχάλης Μουρούτσος. Το παγόνι, η κατά φαντασίαν αρχηγός. Και σαν να μη φτάνει αυτό, τα ίδια κάνει και την επόμενη μέρα. Μένει σαφώς πίσω στον τελευταίο αγώνα από τη Μελίνα τών «Μαχητών» και η νίκη πάει στην ομάδα της μόνο επειδή «σκίζει» ο Μιχάλης Κουρούτσος.

Και τι κάνει η «ψωνάρα»; Αυτοαποθεώνεται! Και προσπαθεί να κλέψει την επιτυχία από τον Μουρούτσο! Κανείς και καμία δεν μπορεί να κρυφτεί από το «γυαλί»…

Θέλει η Δαλάκα να κρυφτεί, αλλά το ψώνιο δεν την αφήνει…

The post Θέλει η Δαλάκα να κρυφτεί, αλλά το ψώνιο δεν την αφήνει… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα