Aπίστευτο θρίλερ: 20χρονος λέει ότι σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του

19:06 28/12/2019 - Πηγή: Aixmi

Aπίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στα Πετράλωνα με την εξαφάνιση ενός άνδρα 50 ετών, τον οποίο υποστηρίζει ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε σε κάδο σκουπιδιών ο 20χρονος βαφτισιμιός του.

Οι αστυνομικοί έχουν βρει κηλίδες αίματος και στα τρία δωμάτια του σπιτιού, αλλά δεν έχουν εντοπίσει τη σορό του 50χρονου. Πριν από λίγο η Μίνα Κραμήτρου μετέδωσε στις ειδήςσεις του Open ότι από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή φαίνεται να απομονώθηκε πλάνο, το οποίο δείχνει τον 20χρονο να μεταφέρει μια σακούλα σκουπιδιών στη μία και μισή τα ξημερώματα.

Όλα άρχισαν το πρωί

του Σαββάτου, όταν φίλοι του 50χρονου τον αναζήτησαν στο σπίτι του. Το θύμα ζούσε με τον βαφτισιμιό του και τη μητέρα του. Ο 20χρονος τους είπε πως έχει σκοτώσει τον νονό του και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Αμέσως, οι φίλοι του 50χρονου ειδοποίησαν την αστυνομία που άρχισε έρευνες.

The post Aπίστευτο θρίλερ: 20χρονος λέει ότι σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα