Τρ. Δέλλας: Η ΑΕΚ βγήκε από το σκοτεινό τούνελ όπου είχε βρεθεί

00:01 22/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Για την «περιπέτεια» της ΑΕΚ στη Γ΄ Εθνική, αλλά και για το σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας λίγη ώρα μετά το 3-1 επί του Πανναξιακού με τα γκολ των Ανάκογλου (2) και Βλαχομήτρου. Η Ένωση αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον 6ο όμιλο της κατηγορίας, ωστόσο, το μυαλό όλων είναι στην όσο ταχύτερη επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.

«Σήμερα και τυπικά τελείωσε αυτό που λέγαμε όλη τη χρονιά: το σκοτεινό τούνελ που έχει
βρεθεί η ομάδα. Τώρα πάλι βγαίνουμε λίγο στο φως, ώστε να σχεδιάσουμε όσο γίνεται την ομάδα την επόμενη χρονιά. Ήταν μία δύσκολη σεζόν και περίεργη για όλους μας. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε από την αρχή την ομάδα. Με λάθη, με παραλείψεις. Άλλα κάποια πράγματα βγήκαν. Ίσως κάποια λάθη να ήταν και θέμα μη εμπειρίας. Θα προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ξέρετε καλά ότι όποιος δουλεύει κάνει και λάθη», είπε μεταξύ άλλων ο «Κολοσσός», ο οποίος και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο τιμόνι της ΑΕΚ:

«Οι εισηγήσεις μου δεν έχουν γίνει ακόμα. Θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Περίμενα να τελειώσει το πρωτάθλημα. Θα μιλήσουμε οι άνθρωποι που εμπλέκονται στο σχεδιασμό και θα αποφασίσουμε. Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο και τον κ. Μπάγεβιτς, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να είναι ακόμα πιο μεγάλη. Η εμπιστοσύνη αυτή με γεμίζει αυτοπεποίθηση, αλλά και με όρεξη για δουλειά.»

Μετά τον αγώνα ο «ισχυρός» άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στο τεχνικό τιμ. Αφού τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας περιόδου: «Η ομάδα αποφάσισε να συνεχίσει με τον Τραϊανό Δέλλα. Να έχετε καλό καλοκαίρι και να επιστρέψουμε τη νέα σεζόν για να πάμε ακόμα καλύτερα και να γυρίσει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει».
Keywords
Τυχαία Θέματα