Αλ. Τσίπρας: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά θα δρομολογήσει εξελίξεις

23:18 21/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Μια μεγάλη διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στον «Σκάι», ενώ αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή τόνισε ότι το κόμμα του «δίνει έναν έντιμο , καθαρό ιδεολογικό αγώνα απέναντι στον φασισμό», ωστόσο σημείωσε ότι είναι
επικίνδυνο να θεωρήσουμε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν μια επιλογή οργής, είναι φασίστες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε το διαχρονικό, «διαρκές ιδεολογικό μέτωπο στον φασισμό, στους νεοναζί και πιστεύουμε ότι πρέπει το φαινόμενο αυτό να εξαλειφθεί, είναι ντροπή για την δημοκρατία και για τον λαό μας», είπε, ενώ σημείωσε ότι , δεν πρέπει να γίνει και μια μετωπική σύγκρουση με τους παραπλανημένους ψηφοφόρους.

Απαντώντας στην στάση της κυβέρνησης στο θέμα αυτό, ο κ. Τσίπρας είπε ότι η Χρυσή Αυγή, αν ήταν αντισυστημική δεν θα διαπραγματευόταν με τον κ. Μπαλτάκο. Αν η Χρυσή Αυγή ήταν αντισυστημική δύναμη, δεν θα είχε αυτή τη συμπεριφορά που έχει, θα έβαλε και κατά του μεγάλου κεφαλαίου θα έβαλε και κατά αυτών που έχουν επιβληθεί ως οικονομική εξουσία τόσα χρόνια στον τόπο μας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, είπε ότι «από το λεφτά υπάρχουν του Γ. Παπανδρέου, πάμε στο κορόιδα υπάρχουν του κ. Σαμαρά...» , ενώ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του κ. Βενιζέλου για τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στην Ελλάδα , μετά τα γεγονότα των Καννών.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου για τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα

Αδίστακτο αριβίστα που δεν διστάζει να πάει ακόμα και με το διάβολο για να πετύχει τους στόχους του, χαρακτήρισε η 'Αννα Ασημακοπούλου τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ όπου χαρακτήρισε παραπλανημένους τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
«Είναι ένας άνθρωπος επικίνδυνος για τη Δημοκρατία και την ομαλή πορεία του τόπου! Και όπως λέει και ο στίχος: "αγκαλιά το φίδι με τη σμέρνα"...», πρόσθεσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.
Keywords
Τυχαία Θέματα